Naslovna  /  Sponzorirano   /  Županija na dva kotača 2019.

Županija na dva kotača 2019.

Jednodnevna avantura vodi vas diljem Varaždinske županije, bez definiranog  starta i cilja, a počinje u 10.00 i traje do 17.00 sati.  U tom vremenu potrebno je obići barem četiri od 27 definiranih znamenitosti, sakupiti žigove, te tako osigurati besplatan obrok u jednom od 11 ugostiteljskih objekata-partnera biciklijade.

Materijale (kartu sa označenim POI točkama) moguće je na dan biciklijade preuzeti u jednom od ranije spomenutih ugostiteljskih objekata ili u jednoj od turističkih zajednica tokom tjedna.

Ukoliko se umorite od vožnje, za sve sudionike osiguran je besplatan prijevoz vlakom prema redovnom voznom planu HŽ-a.

HŽ Putnički prijevoz, kao partner, za sve sudionike biciklijade Županija na dva kotača uvest će posebnu biciklističku povratnu kartu, koja će vrijediti u nedjelju 28. 4. 2019 od 0:00-24:00 sata za prijevoz jednog putnika i jednog bicikla iz svih službenih mjesta i za sva službena mjesta na dionicama pruga Ludbreg –Varaždin, Novi Marof – Varaždin i Lepoglava – Varaždin. Prijevozna karta glasit će na relaciji Ludbreg – Novi Marof, a vrijedit će jednako i na relaciji Lepoglava – Varaždin, u svim vlakovima koji prometuju taj dan na navedenim dionicama.

Prijevozne karte sudionici biciklijade moći će podići u pretprodaji od petka 26. 4. i na dan putovanja na blagajnama u Ludbregu, Novom Marofu, Ivancu, Lepoglavi i Varaždinu , te kod konduktera u vlaku samo na dan putovanja 28. 4.

Bicikle će trebati smjestiti u garnituru vlaka u dogovoru s osobljem vlaka na pogodno mjesto tako da ne smetaju za prolaz putnika.

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja