Naslovna  /  Sponzorirano   /  Varaždinske dizajnerice održale modnu reviju na Svečanom balu Varaždinske županije

Varaždinske dizajnerice održale modnu reviju na Svečanom balu Varaždinske županije

Oživljavanje balske tradicije kao djela kulturnog identiteta i razvoja varaždinskog građanskog društva, te promocija Varaždinske županije na ovaj jedinstven i poseban način, s obzirom da se ovakva vrsta manifestacije u cijeloj Hrvatskoj održava jedino u Varaždinu, razlozi su zbog kojih se drugu godinu za redom organizira Svečani bal.

Ova manifestacija je ponovno bila mjesto na kojem je predstavljeno ono najbolje što Varaždinska županija ima u području glazbe, mode, gastronomije te enologije. Predstavljeni su brojni glazbeni talenti, među kojima su i svjetske zvijezde, a potom i naše modne dizajnerice, čime se dala podrška obrtnicima i poduzetnicima, a promovirana su eno i gastronomska ponuda. Kreativna i moderna jela pripremljena su od autohtonih namirnica, među kojima je i Varaždinsko bučino ulje, jedino takvo ulje zaštićeno u Hrvatskoj.

U sklopu Svečanog bala u jednoj uz više od 20 točaka programa održana je i modna revija varaždinskih dizajnerica: Snježane Radev (BROKAT), Ane Kraš (AK), Melite Kukec (Kookabee design) i Blaženke Roth (Broth by Blaženka Roth). Svoj uvijek vrijedan doprinos dali su frizeri i vizašisti bez kojih konačan savršeni dojam ne bi bio moguć: Kristina Butek (FRIZERSKI SALON TINA), Barbara Bukovec (FRIZERSKI ATELIER BAROQUE), Daliborka Hrupek (FRIZERSKI SALON DALIBORKA), Helena Krajan (FRIZERSKI SALON ŠIŠKA), Manuela Jakupak (MAKE UP BY MANUELA) i poznata varaždinska kazališna vizažistica Mirela Magdić.

Potpora jačanju vidljivosti i promocije lokalnog poduzetništva (posebice žena) i građanske kulture vrijednosti su kojima trebamo dati svoj doprinos. Žene su ponovno pokazale i dokazale koliko se nove vrijednosti može stvoriti suradnjom, dobrim odnosima i pozitivnom energijom.

Photo by: Varaždinska županija, Jelena Cupar

 {unitegallery Bal_2020}

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja