Naslovna  /  Sponzorirano   /  U Županijskoj palači održan prijem za nagrađene poduzetnice iz Varaždinske županije

U Županijskoj palači održan prijem za nagrađene poduzetnice iz Varaždinske županije

U Županijskoj palači primili su ih župan Varaždinske županije Radimir Čačić i savjetnica župana Natalija Martinčević.  – Ponosni smo na uspjeh naših poduzetnica, a posebno kada se njihov rad i trud nagradi priznanjem na ovako velikom Kongresu. – rekla je Martinčević.

Ivana Ipša vlasnica je VOp portala Varaždin i digitalne marketinške agencije VOP od  2012. godine koja iste godine u Tehnološki parki Varaždin ulazi kao start up tvrtka. VOP je mala marketinška agencija koja je u zadnjih 8 godina ostvarila poslovnu suradnju s više od 400 klijenata iz regije Sjeverozapad.

U segmentu korporativnih komunikacija, strateškog planiranja i upravljanja komunikacijom na internetu i društvenim mrežama VOp nudi kontinuiranu podršku poduzetnicima, obrtnicima i opg-ima, koristeći pritom svjesnu, plansku i usmjerenu stratešku komunikaciju uz najmodernije multimedijalne alate, na offline i online platformama. VOp portal, obrtnici i poduzetnici imaju zajednički cilj – ojačati obrtništvo i poduzetništvo. Cilj je krajnjim korisnicima predstaviti proizvode i usluge što većeg broja domaćih lokalnih tvrtki. Portal kontinuirano prati godišnje aktivnosti oglašivača, pa možemo reći da tu nije riječ o jednokratnom oglasu već o kompletnoj i dugoročnoj promociji.

{unitegallery sponzorirano_najpoduzetnica}

Bernarda Cecelja (Varaždinske Toplice)  i Ivana Ipša (Varaždin) dvije su poduzetnice iz Varaždinske županije koje su na Kongresu poduzetnica u Zagrebu primile nagrade za svoju uspješnostBernarda Cecelja, vlasnica i direktorica tvrtke Bernarda d.o.o. primila je nagradu za Najpoduzetnicu u 2020. godini dok je Ivana Ipša, vlasnica VOP digitalne agencije, primila nagradu u kategoriji Naj inspiracija.

Varaždinske Toplice najveće su gradilište u Varaždinskoj županiji, a osim projekata koje provodi Županija veseli nas i suradnja s gđom Cecelja kroz ulaganja u zdravstveni turizam, smještajne kapacitete  i ugostiteljske objekte, od čega je jedan od restorana u 2019. godini, restoran Bernarda čiji je vlasnik upravo gđa Cecelja, uvršten na popis restorana Okusi varaždinskog kraja.

Turistička ponuda Varaždinske županije zasigurno će se obogatiti otvaranjem novog hotela u Varaždinskim Toplicama što nas posebno veseli. Varaždinska županija i digitalna agencija VOP čija je vlasnica Ivana Ipša, u posljednje dvije i pola godine njeguju odličnu suradnju na brojnim projektima, posebno onima kroz koje Županija podupire i promovira upravo varaždinske obrtnike i gospodarstvenike.

 

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja