Naslovna  /  Lounge bar Living Rooms

Lounge bar Living Rooms

Living Rooms je pravi wine/gin&rum bar, a otvorili su ga vlasnici poznatog varaždinskog pivskog puba Medina Škrinja. Living rooms su uređivali  varaždinski kreativci i umjetnici, pa je svaki centimetar Living Roomsa, svaki kutak, artikl, pomno osmišljen i realiziran kako bi boravak u prostoru bio kao doma - u dnevnoj sobi! Living Rooms se zapravo sastoji od više 'dnevnih soba', zasebno uređenih prostora, svaki sa svojom posebnom pričom i svaki s posebnom ponudom piće i jela.

No, osim osebujnog i pažljivo izrađenog interijera u ponudi, svojim posjetiteljima osim standardne ponude na raspolaganju stoji čak dvjestotinjak etiketa vina, šezdesetak ginova i dvadeset rumova. Living Rooms je mjesto gdje se gost ugodno osjeća i samo kad dođe popiti kavu ili čaj, kao i kad se s društvom, privatnim ili poslovnim, uz čašu vina zaželi domaćih proizvoda. Osim vina, ginova i ruma, u ponudi imaju i hladne delicije suhomesnate, sirne, riblje, orašaste, ali i voćne i povrtne. Proizvodi iz menija uglavnom su s OPG-ova ili malih proizvođača koje teško možete kupiti negdje u trgovini. U Living Roomsu naglašavaju da se okusi ne rađaju, već stvaraju. U Living Roomsu se tako može probati meso 'z banjice, špekerica, kuhani kravlji sir različitih okusa, ali i prave delikatese kao što su salata od hobotnice, goveđi Rubia Gallega pršut, janjeća pašteta, paški sir, kobasica od boškarina, pršut od mangalice, duvan čvarak i slično.

Kao posebnu gastro ponudu Living Roomsa izdvajamo plate i kasni doručak. Na meniju plata će se naći posebna odabrana ponuda mesnih, sirnih, ali i ribljih specijaliteta. Što se tiče bruncha, nudi se primjerice toast s guacamolama, mozzarellom te bosiljkom i cherry rajčicom. Moći će se probati i tost s ricotta sirom, pršutom, mljevenim paprom i rikolom. U ponudi će biti i razni riblji, vegetarijanski i slatki toast, za one koji više vole te okuse. Uz brunch, moći će se besplatno popiti i nešto od pića iz ponude (kava po izboru, domaći sok od jabuke, čaša kućnog pjenušca ili čaša voćnog vina).

OBJAVI KOMENTAR

Napiši osvrt

00 385 42 421 045

Društvene mreže

Kontaktirajte nas!

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja