Naslovna  /  Terapijsko i rekreacijsko penjanje GRIP

Terapijsko i rekreacijsko penjanje GRIP

Udruga za terapijsko i rekreacijsko penjanje

Udruga za terapijsko i rekreacijsko penjanje "Grip"

Promocija sportskog penjanja za rekreativce, djecu i odrasle sa poteškoćama.

Udruga je osnovana 2017 godine u Varaždinu pod vodstvom Vanje Ilisić, koja je kao magistra Ranog odgoja i obrazovanja i trener sportskog penjanja u suradnji sa Institutom za terapijsko penjanje u Austriji, educirana za terapeuta, MODUL: Terapijsko penjanje u pedagogiji i psihoterapiji, te tako stekla potrebne kompetencije za osmišljavanje i provedbu programa terapijskog penjanja. http://www.therapieklettern.com/ Zaljubljenik u prirodu i planine te aktivan način života.

Aktivan volonter i najveća podrška radu i djelatnostima Udruge je Petra Bregović. doktorica biologije, aktivno proučava podzemne kukce te je aktivan penjač od 2009 godine i speleolog pripravnik od 2007 godine. Ove godine kreće u edukaciju za trenera sportskog penjanja.

Svrha udruge je socijalizacija djece i odraslih sa posebnim potrebama i njihova inkluzija kroz aktivnosti terapijskog penjanja te razvoj i osmišljavanje programa za terapijsko - rehabilitacijski pristup.

Ne postoje ograničenja, radimo sa svima bez obzira postoji li poteškoća, nedostatak ili nešto što ograničava dijete/osobu da funkcionira u svakodnevici.

Udruga je osnovana u cilju promicanja socijalne pomoći, zajedništva i socijalne potpore kroz razne motoričke aktivnosti i programe kao pomoć djeci i osobama s invaliditetom, motoričkim i kognitivnim poremećajima. Također, promicanje aktivnog načina života te pomoć i motivacija osoba s psihofizičkim problemima. Udruga, sukladno svojim ciljevima, djeluje na području socijalne djelatnosti i osnovana je u cilju poboljšanja kvalitete života i zdravlja svih korisnika programa terapijskog penjanja.

Nastojimo svaku aktivnost i svakog korisnika promatrati holistički te razvijamo individualne programe prema potrebama korisnika.

Ukoliko želite podržati našu Udrugu donacijom ili sponzorstvom, možete nam se javiti na email : udrugagrip@gmail.com

Troškovi edukacije i opreme potrebne za provedbu programa su veoma visoki, tako da nam svaka pomoć puno znači. Hvala svima na podršci!

IBAN: HR 3124840081135049365

OBJAVI KOMENTAR

Napiši osvrt

Terapijsko i rekreacijsko penjanje GRIP

Ul. Dragutina Rakovca 3, 42000, Varaždin, Hrvatska

Društvene mreže

Kontaktirajte nas!

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja