Naslovna  /  Stolarija Kranjčec

Stolarija Kranjčec

5
0

Vrhunski namještaj po mjeri. Udobnost. Kvaliteta. Prirodni materijali. Pouzdana i vrhunska tehnološka rješenja i obrada. Raznolik i opširan proizvodni program.

Opremamo stambene i poslovne prostore i objekte po mjeri i narudžbi. Izrađujemo drvena stepeništa, sobna vrata, kuhinje, spavaće i dječe sobe, namještaj za predsoblja i dr. Naš namještaj je stilski izveden i funkcionalan, a u proizvodnji koristimo masivno drvo, furnir, iveral, panel, MDF ploče, kvalitetan okov, staklo, plexi. Radimo za renomirane tvrtke i kupce na hrvatskom tržištu, te izvozimo na zahtjevna strana tržišta kao što su švedsko, austrijsko, slovensko i dr. usluge dostave, montaže i servisa. Posjedujemo vlastiti vozni park.

Proveli smo EU projekt ''Više prirode uz manje energije u proizvodnji'' kojem je važni dio uvođenje međunarodnih certifikata ISO 9001, ISO 14001 i ISO 18001. Certificiranjem poslovanja željeli smo povećati brigu o društvenim, okolišnim i ekonomskim pokazateljima i time pridonijeti strateškoj važnosti održivog poslovanja naše tvrtke. 

100%

Vlastita proizvodnja

100%

Montaža

100%

Servis

100%

Dostava

Najnovije recenzije

  • "Preporuka"
    Stolarija Kranjčec radila nam je kuhinju! Stvarno sve preporuke za izradu, montažu, profesionalnost na visokom nivou!
    5

OBJAVI KOMENTAR

Napiši osvrt

00385 99 703 8157, 00385 306 244

Društvene mreže

Kontaktirajte nas!

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja