Naslovna  /  S&S Health Centar

S&S Health Centar

U suvremenom načinu života svi težimo ka očuvanju zdravlja, mada nismo uvijek sigurni kojim bismo smjerom trebali krenuti. Proučavamo preporuke medija, internetskih stranica i sl. Često težimo nekakvom “instant” rješenju koje ne iziskuje previše odricanja. Ono što nam nedostaje je individualni pristup očuvanju zdravlja.

Naš bi organizam trebao biti u potpunom frekvencijskom balansu kako bismo održali svoje zdravlje i oduprijeli se pojavi bolesti. Upravo smo zato osmislili koncept koji individualnim pristupom i terapijom odskače od dosadašnjih standarda. Tražimo uzroke vaših problema, upozoravamo na buduće probleme koji bi mogli nastati te predlažemo i odrađujemo terapije istih.

S&S health scan dijagnostika

Provodi frekvencijska mjerenja na molekularnoj razini i razini nanotehnologije na temelju spoznaja kvantne fizike. Mjere se aktualna stanja frekvencija pojedinih stanica, tkiva, organa i organskih sustava, odnos jednog sustva prema drugim organima kao i njihovo međusobno djelovanje. Mjerenja nam sa visokom frekvencijskom preciznošću ukazuju na sva opterećenja (toksini, mikroorganizmi, zračenja i dr.) i blokade koje postoje u različitim dijelovima tijela, organima i organskim sustavima te nam u konačnici daju konkretne upute i smjernice koje bolesti su u nastajanju ili su možda već prisutne.

Individualne Frekvencijske terapije

Frekvencijske terapije prema nalazu skena obavljaju se na posebnim, za to predviđenim aparatima. Upotrebljavaju se u kombinaciji s klasičnim medicinskim liječenjem ili samostalno, ovisno o stanju organizma i uznapredovalosti bolesti.

 

Bolest nastaje u početku kao promjena frekvencije na razini stanica pa nakon toga i organa, organskih sustava. Samo rano otkrivanje takvih frekvencijski disbalansa može spriječiti ili usporiti pojavu bolesti u kasnijoj fazi života. Ne dozvolite si samo čekati pojavu bolesti, ako je možete frekvencijski spriječiti ili smanjiti intenzitet u velikom broju slučajeva.

OBJAVI KOMENTAR

Napiši osvrt

Društvene mreže

Kontaktirajte nas!

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja