Naslovna  /  OPG i restoran Martinčević

OPG i restoran Martinčević

Vratite se izvoru čiste prirode, na mjesto gdje pjev ptica nije iznimka nego pravilo, na mjesto gdje se miris sijena uvlači u nosnice, a tamo, sasvim blizu, jeleni  i košute vode svoje mlado u prvu šetnju i na pojilo. U tom miru život postaje smisleniji, a poželite li gradsku vrevu, ona je nadomak ruke. Dođite na obiteljsko gospodarstvo Martinčević!

Pod  nogama obronaka Ivanščice, u šumama hrasta, graba, bukve, smreka i jela, na pašnjacima i vlažnim staništima ptica močvarica, smjestilo se seosko imanje obitelji Martinčević. Mjesto na kojem još uvijek budi pjev ptica i mirisi trava. Sve je počelo u davnim vremenima kad se na djedovom imanju počelo vrtjeti mlinsko kolo i cijediti ulje okolnih uzgajivača bundeva. Ta hrabrost i želja da se bude “sam svoj gospodar”, utkala se u generacije koje su dolazile i stvarala priču obiteljskog gospodarstva kakvo je danas.

Seoski turizam koji nudi domaće delicije na stolu. Ponovno vraćanje prirodi je bogatstvo su koje omogućuje najrazličitije oblike  boravka na našem imanju: obiteljske proslave, dječje rođendane, organizaciju škole u prirodi, sezonske svečanosti, susrete lovaca, usputne dolaske organiziranih grupa na proputovanjima. U našem ste malom obiteljskom raju uvijek dobrodošli. Ukoliko želite kušati našu gastronomsku ponudu obavezno se prethodno telefonski najaviti.

Nažalost, obrazac za komentar trenutno je zatvoren.

00385 42 759 759, 00385 98 241 840

Društvene mreže

Kontaktirajte nas!

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja