Naslovna  /  Salon za medicinsku pedikuru i usluge Glimpse

Salon za medicinsku pedikuru i usluge Glimpse

Glimpse je pedikerski salon vlasnice Aleksandre Saške Šantek na lokaciji Miroslava Krleže ½ u Varaždinu. Na lokaciji se nalazi još dva salona, Nails & more i Mali Buddha. U našem pedikerskom salonu radili smo klasičnu i medicinsku pedikuru, trajni lak, spa za stopala, parafinsku kupku i stavljanje specijalnih špangi za urasle nokte.

PEDIKURA

Lijepa i njegovana koža na stopalima ne smije biti pravilo samo ljeti kad je ona najviše otkrivena i izložena pogledima. Njegujte i pazite na zdravlje stopala kontinuirano, kao što to radite i s njegom ruku, kose ili bilo kojeg drugog dijela tijela. Osim estetske funkcije, pedikura ima značajnu ulogu u zdravom izgledu i funkciji stopala čije zdravlje naravno utječe na stanje organizma općenito. Jeste li znali da naše noge nose tri puta veću težinu od težine našega tijela? Stoga je logično za pretpostaviti da su upravo stopala najviše izložena fizičkim i vanjskim opterećenjima. Zbog te izloženosti, koža na stopalima brže stari, nego na drugim dijelovima tijela. Tome svakako doprinosi i činjenica da veći dio godine nosimo zatvorene cipele koje zagušuju stopala, odnosno onemogućuju koži disanje, a povećavaju njeno znojenje.

MEDICINSKA PEDIKURA

Tretman medicinske pedikure podrazumijeva tretiranje svih problema koje nalazimo na stopalu (kurje oči, natisci, zadebljana koža, raspucala koža, problemi sa uraslim noktima, dijabetičko stopalo, te problem deformiranog rasta nokta do kojeg dolazi oštećenjem korijena nokta uslijed kirurških zahvata). Koristimo vrhunsku medicinsku opremu i kozmetičke preparate u ugodnom i opuštajućem ambijentu.

TRAJNI LAK

Trajni lak traje duže od običnog laka (uobičajeno trajanje je 2 tjedna i više), skida se jednostavno i lako s otapalom u roku par minuta. Pruža noktima odličan sjaj i prirodan izgled.

U ugodnom i prozračnom ambijentu uz topli osmijeh vlasnica, možete prepustiti stručnosti rješavanja problematike Vaših stopala i užitku spa programa.

Radno vrijeme: ponedjeljkom od 13-20h, utorkom od 8:30-14:30h, srijedom od 12-20h, četvrtkom od 12-20h, petkom od 8:30-14:30h i subotom od 9-14h

OBJAVI KOMENTAR

Napiši osvrt

Salon za medicinsku pedikuru i usluge Glimpse

Ul. Miroslava Krleže 1, 42000, Varaždin, Hrvatska

Kontaktirajte nas!

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja