Naslovna  /  Rođendaonica Zemlja sreće

Rođendaonica Zemlja sreće

Zemlja sreće je dječji centar za poduku, rekreaciju, igru i zabavu koji vam nudi kvalitetne sadržaje za djecu ovisno o dobi i usklađeno sa Vašim željama i potrebama: igraonica, rođendaonica, dječja sportska rekreacija ili plesna ritmika.

Sa željom da stvorimo adekvatne i kvalitetne sadržaje u prilagođenom i uređenom prostor za djecu stvorili smo posve novi svijet – igraonicu koja je mnogo više od toga, mjesto iz mašte. Kad postanemo roditelji, nitko nas za to ne školuje, no istovremeno to je najvažnija životna škola za svakog roditelja. Biti uspješan u roditeljstvu poštujući pritom dječju individualnost i potrebe te izgraditi sretna, ljubazna, otvorena i neovisna ljudska bića zahtjevan je zadatak svakog roditelja, a Zemlja sreće je tu da vam u tome pomogne: smijemo se, igramo, učimo i odrastamo zajedno !

Šest različitih rođendanskih paketa za tematski osmišljene rođendane sa individualnim pristupom svakom slavljeniku/slavljenici u posebno uređenom prostoru. Sportska rekreacija s integriranim pristupom prilagođena je djeci predškolske dobi 4-7 godina i školske dobi 7-11 godina. Cilj naših sportskih programa je unaprijediti psihofizički razvoj djeteta, razviti kreativnost, sportski i timski duh. Plesna ritmika prilagođena je kroz igraonicu (djeca 4-7 godina), te radionicu (7-12 i 12-18 godina). Osim baleta, ritmike i gimnastike obuhvaća i razne plesne tehnike čineći cjelinu koja potiče psihofizički razvoj djeteta. Čuvana igraonica za djecu 3-5 godina u uređenom i sigurnom prostoru uz rad sa stručnim osobljem omogućuju vam sat i pol slobodnog vremena u jutarnjem ili popodnevnom terminu. Osim čuvanja djeca mogu sudjelovati u programu prilagodbe za vrtić.

OBJAVI KOMENTAR

Napiši osvrt

Društvene mreže

Kontaktirajte nas!

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja