Naslovna  /  Restoran Zlatne gorice

Restoran Zlatne gorice

U neprestanoj utrci s vremenom i modernim načinom života u rijetkim trenucima smiraja i ugode jedino nas tradicija vraća za stol i ukazuje nam pravilan put do istinskih vrijednosti. Kvaliteta restorana, koliko god on moderan i kreativan bio, ovisi o njegovoj ravnoteži između prepoznatljivog bakinog okusa i mirisa te suvremene art culinaire skulpture.

Dozvolite li chefu da ga ponese njegova inspiracija i strast prema namirnici, nanizat će vam zaokruženu cijelinu od pet ili šest slijedova uz koje ćemo vam uskladiti pripadajuće vino i tako vam dokazati da njegujemo tradiciju, a ona se od davnina svodila na to da gosta (bez obzira blagovao on ručak od nekoliko slijedova ili pak ukusnu dnevnu juhu s glavnim mesnim jelom i sezonskim prilogom) ugostimo kraljevski, u slobodnom kraljevskom gradu Varaždinu.

U četiri salona, u kojima se osjećate kao da ste u nekom drugom vremenu, uživajte u zavičajnim jelima varaždinskog kraja. Uz domaći kuruzni kruh, meso na brajdama, puricu z mlincima, pohane žablje tacice i kajkakva dnevna iznenađenja sjetit ćete se kako su to nekad kuhale naše bake. Uz vilu je i sanjkalište, uz vinograd vinski put, obiteljski zabavni park, a podrum otkriva sve ljepote uživanja u domaćem vinu. Pogledom na sve strane svijeta s terase pratite kako život oko vas juri, a vi ste vrijeme zaustavili u tradiciji i kvalitete.

Aktualna ponuda!

Sniženja, akcije, kuponi, promocije!

OBJAVI KOMENTAR

Napiši osvrt

Društvene mreže

Kontaktirajte nas!

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja