Naslovna  /  Putnička agencija Lily Tours

Putnička agencija Lily Tours

Turistička agencija Lily tours profesionalna je i prva privatna agencija na području Varaždinske županije osnovana 05.11.1990. godine. Smještena u Varaždinu te vođena profesionalnom ekipom stručnjaka turistička agencija Lily tours posluje sa ciljem pružanja turističkih usluga koje zadovoljavaju apetite strastvenih (avan)turista. Tijekom 25 godina poslovanja agencija je izgradila lojalne odnose i dugogodišnja partnerstva diljem Hrvatske, Europe, pa i svijeta. To nam svakako omogućava pružanje raznih usluga uz široku lepezu ponude s izrazito konkurentnom cijenom.

Naše prednosti su upravo vrlo konkurentne ponude, visoka razina usluge, brzi odgovori, posebna briga o svakom klijentu, fleksibilan i višejezični tim, dugogodišnji kontakti, visoka kvaliteta i još mnogo više. Kako bi i dalje mogli pratiti potrebe i zahtjeve naših stranaka Lily tours je svake godine prisutan na raznim internacionalnim sajmovima i turističkim burzama, kao što su ATB (Austrija), MADI (Prag), SIW (Slovenija), POW WOW (Sj. Amerika)…

Lily tours je prva službena receptivna agencija za Varaždinsku županiju proglašena od Turističke zajednice Varaždinske županije, što ju ujedno čini i prvom službeno proglašenom receptivnom agencijom na području Hrvatske. Kao takva, agencija se svojim incoming programima posebno posvećuje Varaždinu i Varaždinskoj županiji, ali također i organizira putovanja i za sve ostale županije, kao i čitavu Hrvatsku, pa i regiju. Lily tours je također i prva i jedina specijalizirana agencija za golf na području čitave Regije. Kao profesionalni golf tour operator agencija je također i član IAGTO (International Association of Golf Tour Operators), koji svakako pomaže bržem i boljem razvoju poslovanja. Sa svojim čestim sudjelovanjem na golf studijskim putovanjima, radionicama i svjetskim golf burzama, agencija konstantno razvija svoje usluge nudeći klijentima raznolikost i raznovrsnost ponude. Uvijek prateći aktualne događaje, golf turnire, nove golf destinacije i sl., a uz čvrste i dugogodišnje partnere širom Europe i svijeta iz široke lepeze golf ponude naši klijenti zasigurno će uvijek pronaći nešto za sebe. Posebna pogodnost je otvorenost za sve „tailor-made“ programe, kao i želje i zahtjeve najstrastvenijih golfera. Ali ne samo u golfu, već bilo da se radi o incentive putovanjima, kongresu, sindikalnom izletu, ljetovanju, wellnessu ili bilo kojem drugom putovanju ~ naša predanost poslu uvijek je jednaka kako bi osigurali zadovoljstvo svih naših kupaca.

Naš tim rado će diskutirati o bilo kakvim detaljima ili pitanjima uz fleksibilnost promjene i prilagodbe svih putovanja prema željama i potrebama naših lojalnih klijenata.

Učinite život ljepšim s turističkom agencijom Lily tours.

OBJAVI KOMENTAR

Napiši osvrt

00385 42 321 112, 00385 99 314 96 24

Društvene mreže

Kontaktirajte nas!

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja