Naslovna  /  Optika i poliklinika Rauš

Optika i poliklinika Rauš

Imate problema s vidom, želite promijeniti okvir vaših naočala, potrebne su Vam nove leće i prateći pribor - vrijeme je da posjetite Polikliniku za očne bolesti Rauš u Varaždinu!

Više od 30 godina iskustva u radupotvrda su njihove uspješnosti i relevantni pokazatelj kakvoće usluga. Uz pomoć vrhunske tehnologije i stručnog znanja zaposlenih u Poliklinici Rauš obavljaju se kompjuterski pregledi vida te suvremena dijagnostika na liječničku uputnicu. Na raspolaganju su Vam usluge preciznog određivanja dioptrije i vidnog poljakorekcije vida, te mjerenje očnog tlaka, a tu je i usluga skijaskopije, odnosno proširenja zjenice. U Poliklinici Rauš pružaju Vam i usluge dijagnostike i vježbi strabizma kod djece, a isto tako uz pomoć najsuvremenijeg anomaloskopa moguće je ispitati raspoznavanje boja.

Imate li problema s očnim tlakom ili ga samo želite izmjeriti, obratite se s punim povjerenjem stručnjacima u Poliklinici Rauš, gdje možete po izuzetno prihvatljivim cijenama kupiti i odgovarajuće kontaktne leće svih vrsta i boja, te sav potreban, prateći pribor. Uz to, već uobičajeno u Optici Rauš možete pronaći i veliki izbor i ponudu sunčanih naočala i okvira najpoznatijih svjetskih brandova, a po sniženim cijenama možete kupiti prošlogodišnje modele okvira za naočale.

Stručnjak oftamolog, te majstori optičari zadovoljit će sve vaše zahtjeve i pomoći vam u izboru kvalitetnog i pravog rješenja za vaše oči i vaš zdraviji vid. Zdravlje vašeg vida i očiju redovito kontrolirajte u Optici Rauš, gdje će Vam, uvijek rado, dati i odgovarajući, stručni savjet. Posjetite ih u ulici Augusta Šenoe u Varaždinu i obratite im se s punim povjerenjem.

Aktualna ponuda!

Sniženja, akcije, kuponi, promocije!

OBJAVI KOMENTAR

Napiši osvrt

00385 42 302 380, 00385 42 210 511

Društvene mreže

Kontaktirajte nas!

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja