Naslovna  /  Modni atelje Kookabee design

Modni atelje Kookabee design

Kookabee atelijer je mjesto gdje nastaje Vaša idealna haljina, skrojena po vašoj mjeri i kreirana Vašim željama. Naš zadatak nije samo izraditi haljinu, naša misija je ispuniti snove i stvoriti mala čuda. Bilo da se radi o vjenčanici, maturalnoj haljini ili haljini za neku drugu priliku, tu smo da Vam pomognemo oko izbora najboljeg modela za Vašu figuru, izbora kvalitetnih tkanina te da se pobrinemo za svaki detalj oko izrade. Personaliziranim pristupom kreiramo i izrađujemo odjeću da savršeno pristaje Vašem tijelu, stilu i karakteru. Zbog toga je svaka haljina i nama na ponos jednako kao i ženi koja će ju nositi, a zadovoljstvo naših klijentica nam je najbolja preporuka.

Osim po mjeri, u Kookabee atelijeru možete naći i veliki izbor revijskih vjenčanica i svečanih haljina. Naše haljine pričaju priču, imaju karakter i svoje ime.  Iako je svaka od haljina iz našeg svečanog programa unikatna i jedinstvena, trudimo se biti i cijenom prihvatljivi našim klijenticama, a naše modele revijskih vjenčanica i svečanih haljina moguće je i unajmiti.

U atelijeru nudimo i kolekcije gotovih odjevnih predmeta za svaki dan: haljine, majice, veste, tunike, balonere, kapute…Kupci su već odavno prepoznali i zavoljeli naše 2 kolekcije koje stalno nadopunjujemo novim modelima: Kolekcija majica, tunika i haljina s motivima Varaždinskih prozora i kolekcija majica s motivima kukaca, koju najviše vole naši najmlađi kupci, ali i njihovi roditelji.

Kostimografija je također jedan izazovan dio djelatnosti kojima se bavimo. Do sada smo uspješno odradili mnoge kostimografske projekte, no danas prvenstveno prihvaćamo izazove izrade povijesnih kostima. Tako smo posebno ponosni na naše kostime koje nose Gornjogradske coprnice u Zagrebu, a najveći izazov do sada bila je izrada replike barokne haljine carice Marije Terezije, sa svim dodacima (korzet, potkošulja, podsuknje, obruči za bokove…), koju je od nas naručio jedan hrvatski grad.

Kreativan um nikad ne miruje i tu se stalno rađaju nove ideje, ne uvijek vezane samo uz modu i odjeću. Mnoge od njih nikad ne zažive ali jedna na koju smo posebno ponosni uspjela se doslovno vinuti u visine! Radi se tekstilnoj instalaciji u zraku pod nazivom Metamorfoza, u motivima gigantskih leptira i vilinskog konjica, dimenzija u promjeru oko 5,5 metara, što smo imali priliku realizirati za varaždinski Špancirfest 2019-te.

S obzirom na naše dugogodišnje i vrlo široko iskustvo u dizajniranju i izradi najrazličitijih odjevnih i umjetničkih predmeta od tekstila, stojimo iza tvrdnje da sve što mašta može smisliti, naše vješte ruke mogu izraditi.

Za informacije i dogovor u vezi izrade svečane haljine Ili vjenčanice po mjeri potrebno je dogovoriti termin sastanka, putem e-maila, društvenih mreža ili direktno na mobitel.

Veselimo se biti dio i vaše priče, te vam pomoći da vaše ideje zajednički pretvorimo u stvarnost.

Atelijer je za Vas otvoren radnim danom od 9-17, subotom 10-13.

OBJAVI KOMENTAR

Napiši osvrt

Društvene mreže

Kontaktirajte nas!

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja