Naslovna  /  Kozmetički salon Dea Visage

Kozmetički salon Dea Visage

Obzirom da sam prije svega zdravstveni radnik, pa tek onda kozmetičar i vizažist, zdravlje kože mi je na prvom mjestu. Od prvog dana zastupam misao da je jedino zdrava koža – lijepa koža. I baš zbog toga u salonu upotrebljavam samo prirodnu, vrhunsku, profesionalnu, preparativnu i dekorativnu kozmetiku. Izabrala sam francuski Decleor i dermokozmetiku Dr. med. Christine Schrammek, koji su nam se već tada pokazali kao najdjelotvorniji, sa brojnim priznanjima diljem svijeta.

DECLEOR je svjetski autoritet za aroma-kozmetiku i svoje znanje i iskustvo crpi iz znanstvenih spoznaja o energijama biljaka. Nudi jedinstvenu vrstu ljepote koja se temelji na strogoj selekciji biljaka najfinijih vrsta i ekskluzivnih mješavina za postizanje djelotvorne svakodnevne njege iznimno srodne Vašoj koži. Njega se provodi u dvije etape, upotrebom određene arome esence koja je napravljena od čistog eteričnog ulja i kreme. Magični dio tog postupka su aktivni sastojci u eteričnim uljima koji mogu biti koncentrirani do 100 puta te tako brzo vraćaju ravnotežu vašoj koži. I da, dolaze iz netaknute prirode Madagaskara.

Profesionalna kozmetika Dr. Schrammek, koja je globalno priznata i poznata dermatologinja i alergologinja, načinjena je kao simbioza kozmetike i dermatologije, tzv. DERMOKOZMETIKA. Ova kozmetika odlično rješava probleme nečiste i masne kože kao i sve druge probleme nastale uslijed hormonalnog starenja kože.

Deklarirani cilj inovativne, individualno prilagođene linije njege kože je pružiti koži zdrav, lijep izgled i riješiti postojeće i probleme s kožom. Prevencija kožnih poremećaja i pružanje zaštite kože fokus su pri razvoju Dr. med. Christine Schrammek derma.cosmetics proizvodi za njegu kože. "Dermatologija se susreće s kozmetikom" osnovna je filozofija linije derma.cosmetics. Najnovija medicinska otkrića kombiniraju se s posebno visokokvalitetnim sastojcima za jedinstvenu kompetenciju u njezi kože.

  • Razvijeno s dermatološkim znanjem dermatologa, alergologa i stručnjak protiv starenja dr. med. Christine Schrammek-Drusio
  • Medicinski nadahnut i vrlo učinkovit
  • Individualno prilagođeno različitim potrebama kože
  • Izvrsna u djelotvornosti i podnošljivosti kože

Savjet: posvetite pažnju svojoj koži i bit će vam zahvalna još puno, puno godina! Uljepšavanje i održavanje kože je umjetnost i znanost i baš je zbog toga jako važno da povjerite njegu Vaše kože stručnjaku!

OBJAVI KOMENTAR

Napiši osvrt

00385 42 321 577, 00385 91 501 2261

Društvene mreže

Kontaktirajte nas!

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja