Naslovna  /  Kozmetički salon Dea Visage

Kozmetički salon Dea Visage

Obzirom da sam prije svega zdravstveni radnik, pa tek onda kozmetičar i vizažist, zdravlje kože mi je na prvom mjestu. Od prvog dana zastupam misao da je jedino zdrava koža – lijepa koža. I baš zbog toga u salonu upotrebljavam samo prirodnu, vrhunsku, profesionalnu, preparativnu i dekorativnu kozmetiku. Izabrala sam francuski Decleor i dermokozmetiku Dr. med. Christine Schrammek, koji su nam se već tada pokazali kao najdjelotvorniji, sa brojnim priznanjima diljem svijeta.

DECLEOR je svjetski autoritet za aroma-kozmetiku i svoje znanje i iskustvo crpi iz znanstvenih spoznaja o energijama biljaka. Nudi jedinstvenu vrstu ljepote koja se temelji na strogoj selekciji biljaka najfinijih vrsta i ekskluzivnih mješavina za postizanje djelotvorne svakodnevne njege iznimno srodne Vašoj koži. Njega se provodi u dvije etape, upotrebom određene arome esence koja je napravljena od čistog eteričnog ulja i kreme. Magični dio tog postupka su aktivni sastojci u eteričnim uljima koji mogu biti koncentrirani do 100 puta te tako brzo vraćaju ravnotežu vašoj koži. I da, dolaze iz netaknute prirode Madagaskara.

Profesionalna kozmetika Dr. Schrammek, koja je globalno priznata i poznata dermatologinja i alergologinja, načinjena je kao simbioza kozmetike i dermatologije, tzv. DERMOKOZMETIKA. Ova kozmetika odlično rješava probleme nečiste i masne kože kao i sve druge probleme nastale uslijed hormonalnog starenja kože.

Deklarirani cilj inovativne, individualno prilagođene linije njege kože je pružiti koži zdrav, lijep izgled i riješiti postojeće i probleme s kožom. Prevencija kožnih poremećaja i pružanje zaštite kože fokus su pri razvoju Dr. med. Christine Schrammek derma.cosmetics proizvodi za njegu kože. "Dermatologija se susreće s kozmetikom" osnovna je filozofija linije derma.cosmetics. Najnovija medicinska otkrića kombiniraju se s posebno visokokvalitetnim sastojcima za jedinstvenu kompetenciju u njezi kože.

  • Razvijeno s dermatološkim znanjem dermatologa, alergologa i stručnjak protiv starenja dr. med. Christine Schrammek-Drusio
  • Medicinski nadahnut i vrlo učinkovit
  • Individualno prilagođeno različitim potrebama kože
  • Izvrsna u djelotvornosti i podnošljivosti kože

Savjet: posvetite pažnju svojoj koži i bit će vam zahvalna još puno, puno godina! Uljepšavanje i održavanje kože je umjetnost i znanost i baš je zbog toga jako važno da povjerite njegu Vaše kože stručnjaku!

Dea Visage kozmetički je salon Branke Barbir koji 2021. godine slavi 25 godina rada i djelovanja u sektoru ljepote. Kozmetički salon Dea Visage nalazi se na adresi Krešimira Filića 39 a u Varaždinu, a u svojoj ponudi istiće njegu lica & tijela vrhunskom profesionalnom kozmetikom Decleor i Dr. Schrammek.

  • Njega lica & tijela
  • Depilacija & elektroepilacija
  • Profesionalno šminkanje
  • Solarij

OBJAVI KOMENTAR

Napiši osvrt

00385 42 321 577, 00385 91 501 2261

Društvene mreže

Kontaktirajte nas!

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja