Naslovna  /  Knjigovodstvo Ebit

Knjigovodstvo Ebit

EBIT knjigovdstvo pruža usluge s područja knjigovodstva i računovodstva za pravne i fizičke osobe kao što su financijsko knjigovodstvo, robno i materijalno knjigovodstvo, obračun poreza i plaća, izrada periodičkih i statističkih izvješća. 

Ako tek počinjete svoje poslovanje, pomoći će Vam u prvim koracima i dati vam sve potrebne informacije kako biste što lakše vodili svoju tvrtku ili obrt. Također, prilagođavaju svoje usluge klijentima kako bi Vas oslobodili administracije te na taj način uštedili Vaše dragocjeno vrijeme. Klijentima koji imaju organizirano vlastito računovodstvo obavljaju nadzor izvršenih poslova, pružaju savjete o načinu knjigovodstvenog evidentiranja poslovnih događaja te izrađuju financijska izvješća.

Nude i izradu financijskih izvještaja prilagođenih potrebama klijenta, kao i savjetovanje i upravljanje poreznim obvezama. Poslovne knjige za korisnike kojima su vlasnici inozemne pravne i fizičke osobe, vode na engleskom i njemačkom jeziku. Za njih izrađuju i financijske izvještaje na tim jezicima, a izrađuju i posebne izvještaje za njihove potrebe.

 

OBJAVI KOMENTAR

Napiši osvrt

00385 42 311 000, 00385 98 550 999

Društvene mreže

Kontaktirajte nas!

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja