Naslovna  /  Km stolarija

Km stolarija

5
0

“KM STOLARIJA” kruna je 100 godišnje stolarske tradicije koju, s puno ljubavi i poslovnog uspjeha obitelj Kovačić stvara generacijama. Obiteljski posao razvijali smo strpljivo nastojeći u svakom trenutku kvalitetom zadovoljiti kupce diljem Hrvatske i inozemstva.  KM Stolarija proizvodi vrhunske stolarske opreme za kuće, stanove, poslovne prostore različitih namjena, ugostiteljske objekte, hotele. Osnovu našeg proizvodnog programa čine prozori, vrata i biljarski stolovi prepoznatljive kakvoće, funkcionalnosti, trajnosti i profinjene estetske oblikovanosti.

Lijep i kvalitetan proizvod uvijek nam je bio na prvom mjestu. Stolarski posao obiteljsko nam je nasljeđe. Naše ime znak je za kvalitetan i dobar proizvod. Generacije obitelji Kovačić nastojale su mu udahnuti duh svog vremena, ne umanjujući vrijednost onoga što su baštinili od svojih predaka. Stručna stolarska osposobljenost najmlađih članova obitelji potvrda su da će obitelj Kovačić tim putem i nastaviti. Jer, u izradi proizvoda od drva naša je prošlost, sadašnjost i budućnost. 

Najnovije recenzije

  • "Preporuka"
    KM stolarija radila nam je vanjsku stolariju :) Prozore ulazna vrata, staklene stijene. Još danas danas je ko nova :) Topla preporuka!
    5

OBJAVI KOMENTAR

Napiši osvrt

00385 42 711 216, 00385 99 334 4466

Društvene mreže

Kontaktirajte nas!

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja