Naslovna  /  Kemijska čistionica Šabić

Kemijska čistionica Šabić

Kemijsko čišćenje svih odjevnih predmeta, vjenčanica, zavjesa te Woolmark deka, prekrivača i jastuka. U njihovoj praonici rublja možete očekivati najkvalitetniju uslugu pranja svog Vašeg rublja, jakni, perjanica, posteljine. Srdačno osoblje kemijske čistionice Šabić uvijek Vam stoji na usluzi sa savjetima i profesionalnom uslugom. Ukoliko ste prezaposleni nude Vam i mogućnost otpreme i dostave robe na Vašu adresu, montažu i demontažu zavjesa i slično. Njihovi renomirani partneri su Atelier Emé (sestrinjska firma Calzedonije) kojima servisiramo vjenčanice i večernje haljine, te Vindija i Gradski muzej Varaždin.

Jeste li znali da jedini u gradu imaju ekološku mašinu za kemijsko čišćenje odjevnih predmeta? Nema ispuha u zrak, a vrijednost izmjerenih dozvoljenih ppm-a je manja od granice pri otvaranju bubnja od mašine. Perkloretilen koji se koristi prilikom čišćenja Vaše odjeće ostaje u stroju te se destilacijom vraća kristalno čist, a otpadni dio zbrinjavaju s velikom pažnjom preko njihovih partnera za postupanje otpadom u Zagrebu i Austriji. Na taj način najbolje što mogu brinu o okolišu i ne dozvoljavaju da ni trunka otpada završi u okolišu.  

Radno vrijeme kemijske čistionice Šabić je ponedjeljkom, utorkom, srijedom i petkom od 7.00-14.00 & 16.30-19.00, četvrtkom od 7.00-14.00 i subotom od 7.00-12.00h.

OBJAVI KOMENTAR

Napiši osvrt

Kemijska čistionica Šabić

Creska ul. 3, 42000, Varaždin, Hrvatska

Društvene mreže

Kontaktirajte nas!

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja