Naslovna  /  Hotel i restoran Varaždin

Hotel i restoran Varaždin

U Varaždinu, gradu anđeoske ljepote, duha i glazbe nedaleko od centra grada, u Kolodvorskoj 19 smjestio se restoran i hotel Varaždin.

31 moderno i elegantno uređena soba, od kojih tri novo uređene comfort i delux sobe, s besplatnim brzim pristupom Internetu, klimatizacijom i parkirnim mjestima za goste savršeni su izbor za poslovne ljude, ali i za svakog putnika koji želi uživati u znamenitostima Varaždina. A nakon napornog dana priuštite si relaksaciju duha i tijela u finskoj sauni a iskoristite i sve blagodati naše infracrvene saune.

Uz bogatu i izuzetno kvalitetnu gastronomsku ponudu te birana vina domaćih i inozemnih vinogorja, gosti se mogu prepustiti uživanju u jelima naših vrhunskih kuhara ili pak na mirnoj terasi uz kavicu guštati u brojnim slasticama.

Kongresna dvorana, raspolaže sa 60 mjesta, modernog interijera, klimatizirana, mogućnost zamračivanja, na raspolaganju su projekcijsko platno, LCD projektor,wi-fi. Mogućnost pripreme coffee breaka, domjenka, coctail party, snack ponude.

Pozivamo Vas da dođete i uživate! Nemojte vjerovati na riječi nego uvjerite se sami, dočekat ćemo Vas s osmjehom i osvojit ćemo Vaša srca jedinstvenom uslugom a naš najveći uspjeh je zadovoljan gost.

OBJAVI KOMENTAR

Napiši osvrt

Društvene mreže

Kontaktirajte nas!

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja