Naslovna  /  Frizerski atelier Baroque

Frizerski atelier Baroque

Frizerski salon Baroque otvoren je u Varaždinu 2010 godine. Naš rad prije svega zasnovan je na klasici, koja je baza za svaki sljedeći korak u tretiranju Vaše kose prema trenutačnim trendovima, pa i prema avangardi ili alternativi. Frizerski salon Baroque primjeren je za sve uzraste: mlađe, starije, djecu, žene, muškarce.

Svoje poslovanje baziramo na motu "Biti kreativan znači biti željan znanja"! Vođeni ovom konstatacijom radimo na stalnim edukacijama kako bi klijentima pružali najkvalitetniju uslugu i njegu. Profesionalnim, otvorenim i komunikativnim pristupom, a koristeći vrhunske proizvode za njegu i tretmane kose trudimo se doprinijeti zadovoljstvu klijenata!

Uviđajući što je našim klijentima važno, organizirali smo rad salona kako bi na najvišoj mogućoj razini ispoštovali Vaš dogovoreni termin i Vaše dragocjeno vrijeme. Ulaganjem u radni kadar i timski rad doveli smo kvalitetu izvedbe naših djelatnika na najvišu moguću razinu. Naša je želja da se uvijek osjećate dobro došlo i ugodno u našem okruženju, jer važni ste nam Vi i Vaše zadovoljstvo .

Vlasnica Barbara Bukovec je stručnjak "Edukator Colorist" sa završenom ispitom u remomiranoj kozmetičkoj kući "WELLA". "Kao još jednu referencu navest ću da sam imala priliku upoznati i raditi sa mnogim lijepim ženama koje su predstavljale našu zemlju u svijetu kao što su Anica Martinović, Branka Bebić, Ana Gruica, Tihana H.-Zalepugin itd. Tim iskustvom počela sam svoju profesiju gledati kao umjetnost nad umjetnostima te je još više i više voljeti!

OBJAVI KOMENTAR

Napiši osvrt

00385 42 201 770, 00385 98 828 116, 00385 95 198 1423

Društvene mreže

Kontaktirajte nas!

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja