Naslovna  /  Frizerski atelier Baroque

Frizerski atelier Baroque

Frizerski salon Baroque otvoren je u Varaždinu 2010 godine. Naš rad prije svega zasnovan je na klasici, koja je baza za svaki sljedeći korak u tretiranju Vaše kose prema trenutačnim trendovima, pa i prema avangardi ili alternativi. Frizerski salon Baroque primjeren je za sve uzraste: mlađe, starije, djecu, žene, muškarce.

Svoje poslovanje baziramo na motu "Biti kreativan znači biti željan znanja"! Vođeni ovom konstatacijom radimo na stalnim edukacijama kako bi klijentima pružali najkvalitetniju uslugu i njegu. Profesionalnim, otvorenim i komunikativnim pristupom, a koristeći vrhunske proizvode za njegu i tretmane kose trudimo se doprinijeti zadovoljstvu klijenata!

Uviđajući što je našim klijentima važno, organizirali smo rad salona kako bi na najvišoj mogućoj razini ispoštovali Vaš dogovoreni termin i Vaše dragocjeno vrijeme. Ulaganjem u radni kadar i timski rad doveli smo kvalitetu izvedbe naših djelatnika na najvišu moguću razinu. Naša je želja da se uvijek osjećate dobro došlo i ugodno u našem okruženju, jer važni ste nam Vi i Vaše zadovoljstvo .

Vlasnica Barbara Bukovec je stručnjak "Edukator Colorist" sa završenom ispitom u remomiranoj kozmetičkoj kući "WELLA". "Kao još jednu referencu navest ću da sam imala priliku upoznati i raditi sa mnogim lijepim ženama koje su predstavljale našu zemlju u svijetu kao što su Anica Martinović, Branka Bebić, Ana Gruica, Tihana H.-Zalepugin itd. Tim iskustvom počela sam svoju profesiju gledati kao umjetnost nad umjetnostima te je još više i više voljeti!

Naš tim

Majstor frizer i kolorist

Aktualna ponuda!

Sniženja, akcije, kuponi, promocije!

OBJAVI KOMENTAR

Napiši osvrt

Društvene mreže

Kontaktirajte nas!

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja