Naslovna  /  Fire Body fitness studio

Fire Body fitness studio

Priuštite sebi željenu figuru kakvu ste oduvijek htjeli! Vježbanje od svega 30 minuta sagorijeva i do 1.300 kcal, uz besplatni probni trening! U Varaždin je nedavno stigla Fitness revolucija. U Gospodarskoj ulici 16 otvoren je FIRE BODY studio koji nudi inovativan i individualan način treniranja kako bi što brže i efikasnije postigli željenu formu.

U FIRE BODY studiju čekaju Vas najmodernije sprave za vježbanje BODY SPACE, koje kombinacijom infracrvene i vakuumske tehnologije, pospješuju i ubrzavaju brojne procese u Vašem tijelu.

FIRE BODY traka za hodanje/trčanje, te stacionarni ležeći bicikl omogućavaju potrošnju do 1.300 kcal u jednom treningu od 30 minuta. Inovativna metoda vježbanja korištenjem vakuma ubrzava rad limfe, te se postižu efekti limfne drenaže. Vakum djeluje na način da potakne protok krvi i limfe te poboljša cirkulaciju trupa i donjih ekstremiteta. Stvarajući otpor pri  kretanju vakum omogućava i učinkovito sagorijevanje masnih naslaga u području trbuha, bedara i stražnjice. Toplina koju koristimo korištenjem infracrvenog svjetla prodire duboko u Vaše tkivo, te osigurava mnogobrojne pozitivne efekte:

 • Ubrzavanje metabolizma i topljenje masnih naslaga
 • Uklanjanje celulita i vidljivo zatezanje kože
 • Jačanje mišića i ubrzano poboljšanje kondicije
 • Izbacivanje vode i toksina iz organizma
 • Jačanje imuniteta i ušteda vremena potrebnog za vježbanje
 • Poboljšanje cirkulacije i eliminiranje simptoma hladnih ruku i nogu

Nakon svakog treninga, u sklopu programa dobiva se 15 minuta masaže na FIRE BODY rolleru, kojeg popularno nazivaju „Ubojica celulita“. Osim za opuštanje mišića, masaža na rolleru zateže kožu, pokreće sustav limfne cirkulacije te efikasno uklanja  celulit.

Uz navedene treninge, Vaš FIRE BODY nudi i dodatne inovativne usluge za poboljšanje Vašeg zdravlja, kondicije, te postizanje optimalne forme tijela.

TESLA EMS BODYSCULPT – Najnoviji tretman za oblikovanje tijela koji je tek nedavno dostupan u Europi – izgrađuje mišićnu masu dok istovremeno otapa suvišne masnoće.

EMS tretmani postali su poznati i popularni u svijetu fitnessa.

Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga – podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh. Magnetno polje upravlja motoričkim jedinicama u ciljanim mišićima koje tretiramo i uzrokuje koncentrične kontrakcije (36.0000 kontrakcija u 30 minuta).

Tretman koristimo za:

 • Učvršćivanje atrofiranih mišića
 • Sagorijevanje masnih stanica
 • Pojačavanje snage mišića i mišićne izdržljivosti
 • Intenzivno toniranje mišića kod liječenje slabosti i gubitka mišićne mase
 • Poboljšanje cirkulacije krvi i limfe
 • Nježnu stimulaciju za zagrijavanje prije ili za opuštanje nakon treninga

U kombinaciji vježbanja na spravama i  BODYSCULPT tretmana dobivamo posebno učinkovit efekt za ciljano pojačavanje efekta treninga. Duboki mišići su pritom stimulirani mnogo efikasnije nego konvencionalnim vježbanjem, čineći svaki pokret jačim i postižući vidljiva poboljšanja brže.

PRESOTERAPIJA – LIMFNA DRENAŽA

Uz najmoderniji uređaj za kompresijsku terapiju kod nas možete obaviti limfnu drenažu prema zoni koju želite - ruke, bokovi ili noge.

Patentirana pulsna tehnologija limfne drenaže pruža složenu terapeutsku masažu koja koristi vrlo lagani pritisak i duge, nježne, ritmičke poteze u smjeru limfnih čvorova te omogućava povećanje protoka limfe i smanjenje količine toksina u vašem tijelu.

Kod bavljenja sportom pruža zagrijavanje mišića prije treninga ili oporavak za vaše umorne noge ili ruke nakon treninga.

S obzirom na to da je limfa ključna za održavanje vašeg imunološkog sustava, poboljšanje protoka i njezina drenaža je dobra za vas na više načina:

 • Smanjuje vjerojatnost oboljenja od prehlada i virusa jer pomaže vašem tijelu da se bori s infekcijama te ubrzava liječenje i oporavak od bolesti
 • Pomoći kod zadržavanje vode u organizmu jer protjecanje limfne tekućine, s obzirom na to da je ne pokreće “pumpa”, nakon dugog sjedenja može usporiti i uzrokovati oticanje nogu ili prstiju
 • Potaknuti gubitak težine jer ubrzanje limfnog sustava ubrzava i vaš metabolizam te pomaže u učinkovitijem izgaranju kalorija
 • Olakšati simptome alergije i pomoći u liječenju limfedema
 • Poboljšava teksturu vaše kože smanjivanjem oticanja, dajući vam čiste, zdrave pore i ubrzavajući ozdravljenje tkiva pokrivenog ožiljcima.
 • Tretman protiv celulita.

Svi oni koji nemaju vremena za dugo treniranje, a žele skinuti višak kilograma ili se pokrenuti, Fire body idealan je način na koji to mogu započeti.

OBJAVI KOMENTAR

Napiši osvrt

Kontaktirajte nas!

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja