Naslovna  /  Cvjećarnica Viola

Cvjećarnica Viola

Obratite nam se s povjerenjem u radosti i tuzi!

Bavimo se izradom cvjetnih dekoracija i cvjetnim dizajnom za sve posebne prigode. Uživamo u istraživanju novih ideja i formi kombinacijama raznih materijala te se neprestano usavršavamo i učimo prateći svjetske trendove. Osim cvijeća i cvjetnih dekoracija nudimo razne unikatne poklone kao što je ručno izrađeni nakit od prirodnih materijala, oslikavanje stakla i keramike te razni ručno izrađeni pokloni.

Za najljepši i najsvečaniji dan u životu svakog mladog para - vjenčanje - planiramo, usklađujemo i kreiramo cvijeće do najsitnijih detalja. Boje izražavaju emocije i raspoloženje i zato je važan odabir prave boje za vjenčanje. Također i sve ostalo mora biti usklađeno od pozivnica, vjenčanog buketa, haljine, torte, revera, svečane sale, auto-dekoracije do uređenja crkve, revera, zahvalnica. Mi smo tu da Vam u tome pomognemo.

U teškim trenucima, za posljednji ispraćaj Vaših najmilijih, izrađujemo vijence, pogrebne bukete i pakete lampiona. iste dostavljamo besplatno na sva groblja u županiji, a prema dogovoru i šire.

Kreativnost, raznolikost, ljubav prema cvijeću i dizajnu rezultat su poslovnog uspjeha i širokog kruga zadovoljnih kupaca. Od 2012. godine ponosni smo vlasnici Certifikata za kvalitetan obrt, čime smo svrstani među 5% najkvalitetnijih tvrtki odnosno obrta u Hrvatskoj, te spadamo među obrte najveće kvalitete u našoj djelatnosti. Posjetite nas i uvjerite se u našu kreativnost i kvalitetu!

Besplatna dostava cvijeća i poklona unutar županije!

OBJAVI KOMENTAR

Napiši osvrt

00385 42 684 400, 00385 92 291 7809

Društvene mreže

Kontaktirajte nas!

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja