Naslovna  /  Caffe bar Baseball Bar

Caffe bar Baseball Bar

U Varaždinu postoje kavane, caffe barovi, barovi, kvartovski kafići, pubovi, ali samo je jedan Baseball bar. Smješten u Filićevoj ulici u samom srcu 'Đureka' gdje se nalazi već preko 15 godina i objedinjuje sve od navedenog – stoga ne čudi njegova popularnost.

Nedavno je preuređen, a najnovija posebno značajna vijest za nadolazeće toplije dane je uvođenje prskalica koje će rashlađivati goste za vrijeme vrućina, čineći njihov boravak u Baseballu ugodnijim. Novosti ima i u ponudi pića – odnedavno se u Baseballu može popiti hladna točena Stella Artois te sve popularniji likeri branda Vutra. Također vrijedi spomenuti kako je Baseball bar nedugo prvi u Varaždinu uveo mogućnost plaćanja kriptovalutama, te tako nadopunio već postojeće mogućnosti kartičnog plaćanja i ovom opcijom koja je posebno razveselila gradske kriptoentuzijaste.

Svoju popularnost Baseball bar stekao je i zahvaljujući dodatnoj ponudi, pa je tako i ove sezone postao središnje mjesto za stand-up komediju u suradnji sa Studiom smijeha i Kaltenbergom. Za goste se sprema i atraktivan program za Špancirfest, gdje će se između ostalog odvijati i degustacije brojnih vrhunskih buteljiranih vina. U Baseballu se mogu gledati sve nogometne utakmice te utakmice ostalih sportova s obzirom da na raspolaganju ima sve TV kanale koji se nude na tržištu. Osim za 'nogometaše', Baseball bar popularan je i za mame s djecom jer se pokraj Baseball bara nalazi uređeno dječje igralište. Tu su i tableti povezani na Internet koji čine iskustvo ispijanja kave u Baseballu posebnim.

Za kraj, svakako treba spomenuti da je u Baseball baru moguće u odvojenom prostoru također organizirati razne proslave – bilo rođendana, godišnjica ili drugih svečanih događaja, ali i poslovnih sastanaka.

OBJAVI KOMENTAR

Napiši osvrt

00 385 99 445 8056

Društvene mreže

Kontaktirajte nas!

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja