Naslovna  /  Auto salon Peugeot Automobil Lončar

Auto salon Peugeot Automobil Lončar

Automobil Lončar d.o.o. ovlašteni je prodavatelj i serviser za Peugeot vozila u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske. Sestre Janja Lončar-Puček i Vlatka Lončar-Lučev, treća su generacija obiteljske tvrtke koja je nastala na temeljima šest desetljeća tradicije obrta Autoservis Lončar. Od 1992., ovlašteni su Peugeot koncesionar za Varaždinsku županiju. Godine 2004. otvoren je novi prodajno-servisni centar za Peugeot vozila veličine približno 2200 kvadratnih metara, a četiri godine kasnije preuzeli su lidersku ulogu na tržištu Varaždinske županije za marku vozila Peugeot.

Važno je biti financijski, društveno, moralno i duhovno odgovoran prema djelatnicima, dobavljačima, (potencijalnim) kupcima, dati im zasluženu pozornost i mjesto koje im pripada jer su upravo svi oni dio Vašega uspjeha - smatraju u Auto kući Lončar. Izuzetnu pažnju pridaju pomaganju lokalnoj zajednici te se uključuju u razna društvena, sportska, kulturna i humanitarna događanja jer smatraju da su na neki način dužni vratiti zajednici ukazano povjerenje. Žele i dalje biti usmjereni na kupce i njegovati individualni pristup jer im je svaki kupac vrlo bitan. U godinama koje dolaze cilj im je još više razviti poslovanje s flotnim kupcima kojima nude razne vrste usluga.

2019. godine proglašeni su najboljim ovlaštenim koncesionarom u Hrvatskoj, a za tu su titulu morali biti ispunjeni najstroži operativni kriteriji u kvaliteti usluge u prodaji i postprodaji. Ipak, najviše su ponosni na visoke rezultate u zadovoljstvu kupaca jer im je mišljenje kupaca najbitnije.

sustavu prodaje nude mogućnost zamjene starih vozila svih marki za nova vozila te, sukladno tome, i prodaju rabljenih vozila. Dugi niz godina Peugeot vodi brigu o ljudima, njihovim automobilima i okolišu. Smatraju da je kontrola efekta staklenika izuzetno bitna za očuvanje okoliša stoga je Peugeot usmjerio svoj razvoj prema ograničavanju emisije štetnog CO2. Upravo radi toga, značajni napori i sredstva ulažu se u razvoj tehnologija koje omogućuju manju potrošnju i nižu emisiju CO2. Osim što Peugeot aktivno promovira korištenje biogoriva dobivenog od biljaka koje apsorbiraju CO2 tijekom svog rasta, pokrenuo je i veliki projekt "ekološkog sponzorstva"; stvaranje ugljične posude u Amazonskoj šumi, nazvan Operacija Carbone.

Aktualna ponuda!

Sniženja, akcije, kuponi, promocije!

OBJAVI KOMENTAR

Napiši osvrt

Auto salon Peugeot Automobil Lončar

Gospodarska ul. 29, 42000, Varaždin, Hrvatska

Društvene mreže

Kontaktirajte nas!

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja