Naslovna  /  Atelier Klarić

Atelier Klarić

Atelier Klarić tvrtka je s više od dva desetljeća djelovanja u javnom i kulturnom životu Grada Varaždina i Varaždinske županije. Riječ je o promicanju stvaralaštva, ponajprije publicističkog i slikarskog. Tijekom više od dvadeset godina, tvrtka je izdavala brojne publikacije, od periodičnih glasila do onih trajnije vrijednosti.

Prije desetak godina pokrećemo Školu crtanja i slikanja pod vodstvom akademskog slikara Živka Skuhale te na taj način otvaramo mogućnost stručnog prepoznavanja i njegovanja tog dragocjenog talenta. Sam vlasnik tvrtke, Nedjeljko Klarić, nakon srednje škole prolazi prijamni ispit na Likovnoj akademiji u Zagrebu, no zbog slabije materijalne situacije u obitelji nije mogao pohađati studij i steći akademsku titulu. To ga međutim nije kočilo u slikanju, a dio njegovih djela varaždinska je javnost mogla razgledati na zajedničkoj izložbi sa svjetski poznatim varaždinskim slikarom Željkom Prstecom 2014. godine u Gospodarskoj školi u Varaždinu.

Njegujemo tradicijski zanat uramljivanja odnosno opremanja umjetničkih slika, fotografija, goblena i čipki jer kvalitetan odabir rama i kartona usklađenih boja i tonova, te originalan način opremanja slika odnosno rukotvorina, poznati su mnogim Varaždincima i žiteljima Varaždinske županije koji su koristili naše usluge. Uramljivanje slika tradicijski je i stvaralački obrt, u pojedinim segmentima zasigurno i umjetnički! Pojačavamo  svoju izložbenu djelatnost, stavljajući naglasak na slike i rukotvorine ponajprije umjetnika i stvaraoca iz Varaždinske županije. Dobrodošli na našu stranicu, a još više u naš realni prostor!

Aktualna ponuda!

Sniženja, akcije, kuponi, promocije!

OBJAVI KOMENTAR

Napiši osvrt

Društvene mreže

Kontaktirajte nas!

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja