Naslovna  /  Aerobic centar Tanja

Aerobic centar Tanja

5
3

Već je 14 godina prošlo od osnivanja Aerobic centra 'Tanja'. Od ožujka ove godine treninzi se održavaju na novoj lokaciji, u Areni Varaždin, izuzetno velikom prostoru od 120 kvadrata, što omogućuje da svi imaju dovoljno prostora i razmaka. Dvorana je odlično prihvaćena od strane vježbačica - veliko parkiralište, pogled na Dravu, a sve to rezultira time da vježbanje bude ljepše, lakše i ugodnije.

Na početku ove sezone, zadržali su neke kvalitetne i dobro posjećene programe, ali kao i uvijek - ponudili nešto novo.

Trbuh&guza&noge medium odlično je posjećen program pod vodstvom odlične voditeljice Ane Skuhala koja sad ima svoju vjernu ekipu.

Trbuh&guza&noge light jedan je od najposjećenijih treninga. Odličan kao uvod u teže programe, za one koji imaju zdravstvene teškoće i koji ne mogu ili ne žele visoka opterećenja na treningu, savršen izbor. 'Pravi trening', ali nižeg inteziteta, različiti rekviziti, elementi yoge i pilatesa zadržali su neke vježbačice i više od 20 godina u ovom programu.

DANCE BURN FITNESS - program s bubnjarskim palicama, sastoji se od niza malih 'koreografija', ali ne koreografija plesnih koraka nego vježbi snage povezanih u cjelinu, ali žestoka glazba i ritam palica podižu motiviranost svakog na ovom treningu i privlače one koji ipak vole ritmični trening.

FUNKCIONALNI TRENING novi je program, predviđen za one željne žešćeg treninga pod vodstvom Ivana Matovinovića, apsolventa stručnog studija KIF-a. Usvojiti pravilan pokret, aktivirati određene mišiće uz izbor različitih rekvizita (utezi, girje, medicinke...), utjecati na razvoj motoričkih sposobnosti, smanjiti masno tkivo - to su zadani ciljevi koje postižemo kroz tri treninga tjedno. Ovaj trening pogodan je i za mušku populaciju, a često dolaze i bračni parovi.

BODY SCULPT je program izuzetno popularan u Zagrebu, pa zašto u njemu ne bi uživale i Varaždinke? Usmjeren na oblikovanje mišića i definiciju, odnosno smanjenje masnog tkiva i daje izvrsne rezultate. Specifičnost ovog treninga je da nema aerobnog dijela, nema skakanja, koreografija, što mnoge polaznice ne vole. Izvodi se veliki broj ponavljanja određenih vježbi, naporno je, ali željeni rezultat ne izostaje.

Trbuh&Guza&Noge hard EXSKLUZIV zamišljen je kao poluindividualni program za maksimalno pet vježbačica. To je program u kojem se svakoj vježbačici pristupa individiualno za vrijeme treninga, ispravlja, prilagodi opterećenja, a Tanja ima priliku pokazati sve što zna i što je naučila u proteklih 30 godina rada i edukacija.

 

Programe možete kombinirati, možete vježbati dva ili tri puta tjedno, neograničeno ili platiti pojedinačni dolazak.

Različitost programa, educirani voditelji, mnoštvo rekvizita i uvijek dobra atmosfera zasigurno će svakome omogućiti da pronađe nešto u čemu će uživati i ostvariti cilj - bilo da je to kondicija, gubitak viška kilograma ili naprosto poboljšanje zdravstvenog statusa.

Budite fit uz iskusne trenerice i program vježbanja prilagođen vama. Više informacija potražite na: tanjafit@gmail.com ili 091/235-9153.

Aktualna ponuda!

Power pilates

Najnovije recenzije

 • "Treninzi u AC Tanja - čista pozitiva"
  Dugogodišnja sam polaznica Aerobic centra Tanja. Isprobala sam razne treninge, upoznala mnoge trenere. Atmosfera je na svakom treningu i više nego odlična! Treneri stručni i uvijek dobro raspoloženi, a naročito trenerica i voditeljica Tanja! :) S obzirom na raznovrsnost programa i raspoloživih termina preporučam svakome! Pozitiva zagarantirana :)
  5
 • "Treninzi u AC Tanja - čista pozitiva"
  Dugogodišnja sam polaznica Aerobic centra Tanja. Isprobala sam različite programe, upoznala mnoge trenere. Atmosfera je na svakom treningu i više nego odlična! Treneri stručni i uvijek dobro raspoloženi, a naročito trenerica i voditeljica Tanja! :) S obzirom na raznovrsnost programa i raspoloživih termina preporučam svakome! Pozitiva zagarantirana :)
  5
 • "TGN MIDIUM"
  Polaznica sam programa Trbuh Guza Noge midium. Trenerica Ana je susretljiva, profesionalna, stručna. Atmosfera na treningu je vesela, ugodna, trenerica nas motivira, svaki trening je drugačiji, zanimljiv, s drugim rekvizitima. Uz program TGN midium nude se i brojni drugi programi od kojih sam isprobala Body Sculpt, također pod vodstvom trenerice Ane. Drugačiji trening s manje kondicijskih elemenata, ali jednako zahtjevan. Programi se mogu i kombinirati što olakšava usklađivanje treninga s privatnim obavezama. Također, često se nude akcijske cijene članarina, npr. povodom Božića, Dana žena, Valentinova... Zaista veliki izbor programa, aktivnosti, termina treninga po vrlo pristupačnim cijenama. Moje preporuke svima!
  5
 • Polaznica sam programa Trbuh Guza Noge midium. Trenerica Ana je susretljiva, profesionalna, stručna. Atmosfera na treningu je vesela, ugodna, trenerica nas motivira, svaki trening je drugačiji, zanimljiv, s drugim rekvizitima. Uz program TGN midium nude se i brojni drugi programi od kojih sam isprobala Body Sculpt, također pod vodstvom trenerice Ane. Drugačiji trening s manje kondicijskih elemenata, ali jednako zahtjevan. Programi se mogu i kombinirati što olakšava usklađivanje treninga s privatnim obavezama. Također, često se nude akcijske cijene članarina, npr. povodom Božića, Dana žena, Valentinova... Zaista veliki izbor programa, aktivnosti, termina treninga po vrlo pristupačnim cijenama. Moje preporuke svima!
  5
 • "Funkcionalni trening"
  Super ekipa, raznovrsne vježbe, odličan trener i lokacija :) U Aerobic centru Tanja vježbam već 10 godina i preporučam svima :)
  5
 • "Predivno društvo, velik izbor "
  Vježbanje u ugodnom okruženju, puno smijeha ali i rada. Već niz godina vježbam u TNG light, a sad i funkcionalni trening. Preporučam svima, veliki je izbor aktivnosti, sigurno ima za svakog optimalni trening. Svaka pohvala svim trenerima, posebno Tanji na entuzijazma u svim situacijama u svim uvjetima.
  5
 • "Vježbanjem do osobnog zadovoljstva"
  Vježbanje u aerobic centru Tanja je gušt, veselje i prije svega osobno zadovoljstvo. Dugo godina sam polaznica centra, program TGN medium, uvijek zanimljivi i predani treneri, ali Ani Skuhala, kapa do poda, na trudu, profesionalnosti i pristupu polaznicama.
  5
 • "Funkcionalni trening"
  Odličan trening. Puno ponavljanja, uvijek drugačije vježbe. Bravo Ivane
  5
 • "Izvrsni"
  Polaznica sam grupe TGN light već godinama. Odlična atmosfera, vrlo aktivno, ali može se. Odlična voditeljica
  5

OBJAVI KOMENTAR

Napiši osvrt

Društvene mreže

Kontaktirajte nas!

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja