Naslovna  /  Obitelj&djeca   /  Trudnice diljem svijeta lude za novim trendom: UZV slika bebe na noktima

Trudnice diljem svijeta lude za novim trendom: UZV slika bebe na noktima

Trend je pokrenula Sarah Clarke iz gradića Stockton-on-Tees u Velikoj Britaniji koja je oslikala nokat Stacey Donaldson kopiranjem ultrazvučne slike njezina nerođenog djeteta. Od objavljivanja slike nokta na Facebooku, jedinstveni dizajn ove umjetnice noktiju viralno se proširio po cijelom svijetu i toliko se dijeli da već možemo govoriti o novom trendu.

“Jako sam iznenađena reakcijom koja je izazvana sa svih strana. Nisam to radila iz nekog sentimenta, već jednostavno volim raditi i isprobavati nove stvari”, kazala je Sarah i otkrila kako je Stacey oslikala nokte prije odlaska u bolnicu na porod. No, nokat je postao popularan istog dana i Sarah već ima narudžbe nekoliko mjeseci unaprijed od trudnica koje žele isti ukras.

Neki parovi žele ga za vjenčanje, neki čak traže da im se naslika beba koju su izgubili, a kao uspomena koju će nositi dok emocionalne rane ne zacijele. Sarah je ultrazvučnu sliku nacrtala rukom na akrilnom umjetnom noktu, vrlo tankim kistićima i mora se priznati – vrlo vjerno orginalu.

I ostali pedikerski saloni diljem svijeta počeli su dobivati slične upite. Trend se posebno brzo i snažno ulovio u Americi i Indoneziji.

Diljem svijeta žene ukrašavaju nokte raznim minijaturama i sitnim sličicama, pa i nije toliko nevjerojatno da su i ultrazvučne sličice nerođenih beba došle na red. Neki pak smatraju da je to ipak malo previše i pomalo bizarno.

Izvor: Klinfo

Ovaj članak sigurno bi htjeli pročitati i vaši prijatelji. Podijelite ga!                               

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja