Poliklinika Nanna

IME: Poliklinika Nanna 
TITULA: Martina Jerbić Cecelja dr. med. spec.ginekologije i opstetricije
E-MAIL:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ADRESA: Vatroslava Lisinskog 4
GRAD: 42000 Varaždin
TELEFON:

00385 42 200 081

FACEBOOK: Poliklinika Nanna
WEB STRANICA: www.jerbic-cecelja.com

 


 

Poliklinika NANNA je privatna poliklinika za ginekologiju i psihijatriju. Ravnateljica poliklinike je Martina Jerbić-Cecelja, dr.med.spec.ginekologije i opstetricije sa 27-godišnjim radom u medicini. Ona je ujedno i prva ginekologinja u Hrvatskoj koja je završila dvogodišnju edukaciju iz područja seksualnih poremećaja te savjetuje pojedince i parove u tom smislu.  U poliklinici su zaposleni i  Boris Jerbić, dr.med.spec.neuropsihijatar   te Martina Košutar, medicinska sestra.  Rad u ordinaciji je profesionalan i maksimalno diskretan, a pristup pacijentu je holistički što znači da se osoba promatra s aspekta zdravstvenog problema, ali i socijalnog i psiho fizičkog u širem smislu.
 
Jednom mjesečno u Poliklinici možete napraviti i termografiju bilo kojeg organa poput  dojki, štitnjače, abdomena, zglobova, kralježnice, testisa , prostate i sl. Termografija je neštetna, neinvazivna i sigurna metoda otkrivanja vrlo malih promjena organa i tkiva temeljena na mjerenju temperature tijela. U poliklinici se može učiniti i neinvazivni prenatalni test trudnica na kromosomopatije i druge poremećaje djece, a ostalima pružamo mogućnost visokopouzdanog genetskog testa iz uzorka sline koji s velikom točnošću otkriva jesu li u genima prisutne mutacije za rizik od nastanka nasljednih oblika raka . 
 

 

00 02 03 04 05 06 08

 
 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem