Kozmetičke usluge Anna

IME: Kozmetičke usluge Anna
TITULA: Ana-Marija Kaniški
E-MAIL:  
ADRESA: Zagrebačka 65/ 1.kat
GRAD: 42000 Varaždin
TELEFON: 00385 42 200 393
MOBITEL: 00385 99 401 83 28
FAX: 00385 42
FACEBOOK:  
WEB STRANICA:  

 


Kozmetičke usluge Anna nudi bogatu ponuda raznolikih tretmana i metoda za njegu lica, tijela, ruku i nogu koje obavljamo na klasičan način ili uz pomoć vrhunskih kozmetičkih aparata,uz korištenje samo kvalitetnih proizvoda renomiranih svjetskih proizvođača prema metodama i savjetima struke jamstvo su našeg uspjeha.

Poklonite nam svoje povjerenje te zablistajte i uživajte u svom licu i tijelu. Izaberite iz ponude u salonu aparate i tretmane koji čine trendove u ovoj branši, a ukoliko želite besplatne konzultacije obratite nam se bez ikakvih obveza, biti će nam zadovoljstvo pomoći vam!

Kontaktirajte nas – rado ćemo odgovoriti na svako vaše pitanje, dati vam savjet ili preporuku, saslušati vaše želje i dojmove …

 

 

 

 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem