Studio Navitas

IME: NAVITAS obrt za masažu i ostale usluge
TITULA: Vl. DUBRAVKA VERTUŠ
E-MAIL: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ADRESA: Ive Režeka 13
GRAD: 42000 Varaždin
TELEFON: 00385 42
MOBITEL: 00385 91 766 7461
FAX: 00385 42
FACEBOOK: Navitas
WEB STRANICA:  

 MASAŽA KAO LIJEK – odlično preventivno liječenje
Tui-na masaža ima terapeutski učinak, u tradicionalnoj kineskoj medicini prisutna je više od 2000 godina.

Zašto terapeutski učinak?

Masažom stimuliramo potisnute toksine iz živčanih tkiva, tjerajući ih u limfne puteve za izlučivanje. Osim detoksikacije, masaža ima revitalizirajući učinak. Masažnom tehnikom i manipulacijama otklanjamo energetske blokade u tijelu. Tijelo dovodimo u opušteno stanje kako bi uspostavili slobodan protok energije. Što je veći protok i strujanje energije našim tijelom, vitalnost organizma je veća.

Masažom djelujemo na:

- živčani sustav
- mišićni sustav
- koštani sustav
- cirkulacijski sustav
- limfni sustav
- respiratorni sustav
- digestivni sustav
- genito-urinarni i reproduktivan sustav
- kožu

U salonu osim masaže možete pomoću biorezonatnog uređaja napraviti test intolerancije na hranu. Test pokazuje na koje namirnice je organizam intolerantan. Samo izbjegavanje istih odmorit će probavni trakt, olakšati apsorpciju i asimulaciju hrane iz crijeva u krvotok, odmoriti i olakšati rad eliminatornim organima kao što su: jetra, crijeva, bubrezi pa čak i pluća.

Ne razmišljajte previše, dozvolite svom 'hramu' da osjeti blagodati ove terapije. Rezervirajte svoj termin, prepustite se glazbi, mirisu, ugodnom ambijentu te vještim rukama!

 

Navatis_salon_za_masazu_010 Navatis_salon_za_masazu_012 Navatis_salon_za_masazu_014 Navatis_salon_za_masazu_015 Navatis_salon_za_masazu_016 Navatis_salon_za_masazu_017

 

 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem