Beauty centar Čarolija

IME: Beauty centar Čarolija
TITULA: Vl. Petra Kolak Đinđić
E-MAIL: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ADRESA: Krešimira Filića 78
GRAD: 42000 Varaždin
TELEFON: 00385 42
MOBITEL: 00385 98 168 6705
FAX: 00385 42
FACEBOOK: Beauty centar Čarolija
WEB STRANICA: www.carolija.com.hr

 


Potraga za vječnom mladošću je sve bliža svome cilju. Starenje kože ne bi trebalo biti neizbježna posljedica proteka vremena, već je starenje rezultat kumulativnih oštećenja kože na staničnoj razini prouzročenih vanjskim agresivnim utjecajem.

No, napredna kozmetika može spriječiti pa čak i preokrenuti tijek takvih promjena. KUO'S professional je fokusirao svoje napore posljednih godina na istraživanje i razvoj efikasne kozmetike i tretmana, koji njeguju kožu s trenutno vidljivim efektima poboljšanja, koji ostaju dugotrajni!

Kuo's je profesionalna kozmetika koja se koristi uz savjet kozmetičara, stoga Vas pozivamo na besplatan pregled kože lica, kako bi Vam mogli preporučit određenu kremu prema tipu kože. Cijene svih proizvoda možete pogledati u Beauty centru Čarolija u Varaždinu ili nas možete kontaktirati na broj ?042 200 903.

 

01 013 014 017 018 042 027 019 029 016

 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem