Salon za njegu kućnih ljubimaca Dog Spa

IME: Salon za njegu kućnih ljubimaca Dog Spa
TITULA: Obrt za šišanje i njegu kućnih ljubimaca
E-MAIL: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ADRESA: Antuna Mihanovića 10 (Blažekova ulica)
GRAD: 42000 Varaždin
MOBITEL 00 385 95 547 9258
FACEBOOK: DOG SPA obrt za šišanje i uređivanje kućnih ljubimaca

 


Dog Spa novi je salončić za Vaše kućne ljubimce otvoren u Varaždinu u ulici Antuna Mihanovića 10 (Blažekova ulica). Šišanje i njega Vaših kućnih ljubimaca po pristupačnim cijenama i rezervaciji termina prema dogovoru, njihova su specijalnost, a osim pasa, kupaju, šišaju i režu noktiće i Vašim ljubimcima zamorcima. Ako Vaš ljubimac hitno treba šišanje ili možda uređivanje, u Dog Spa salonu možete dobiti termin bez puno čekanja i muke. Ako ne stignete svoje kućne ljubimce dovesti u salon preko tjedna, nude vam mogućnost rezervacije termina i u subotu u terminima do 12 sati. Bez obzira na dob i veličinu ljubimca, ako želite svu potrebnu njegu, a da pritom uživa - došli ste na pravo mjesto.

Dogovorite već sada termin i dovedite svoje čupavce u Dog spa salon – Vaš idealni izbor za šišanje i njegu kućnih ljubimaca.

naslovna Salonzanjeguljubimaca_Varazdin_Dogspa_Slika3 Salonzanjeguljubimaca_Varazdin_Dogspa_Slika11 Salonzanjeguljubimaca_Varazdin_Dogspa_Slika4 Salonzanjeguljubimaca_Varazdin_Dogspa_Slika2 Salonzanjeguljubimaca_Varazdin_Dogspa_Slika9

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem