Kemijska čistionica Šabić

IME: Kemijska čistionica Šabić
TITULA: Kontakt osoba: Jasenka Kostanjevec
E-MAIL: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ADRESA: Creska 3
GRAD: 42000 Varaždin
TELEFON: 00385 42 232 741
MOBITEL: 00385
FAX: 00385 42
FACEBOOK: Kemijska čistionica Šabic
WEB STRANICA:  

 


 

Kemijsko čišćenje svih odjevnih predmeta, vjenčanica, zavjesa te Woolmark deka, prekrivača i jastuka. U našoj praonici rublja možete očekivati najkvalitetniju uslugu pranja svog Vašeg rublja, jakni, perjanica, posteljine... Naše srdačno osoblje uvijek Vam stoji na usluzi sa savjetima i profesionalnom uslugom. Ukoliko ste prezaposleni nudimo Vam i mogućnost otpreme i dostave robe na Vašu adresu, montažu i demontažu zavjesa i slično. Naši renomirani partneri su Atelier Emé (sestrinjska firma Calzedonije) kojima servisiramo vjenčanice i večernje haljine, te Vindija i Gradski muzej Varaždin.

Jeste li znali da jedini u gradu imamo ekološku mašinu za kemijsko čišćenje odjevnih predmeta?  Nema ispuha u zrak a vrijednost izmjerenih dozvoljenih ppm-a je manja od granice pri otvaranju bubnja od mašine.  Perkloretilen koji se koristi prilikom čišćenja Vaše odjeće ostaje u stroju te se destilacijom vraća kristalno čist a otpadni dio zbrinjavamo s velikom pažnjom preko naših partnera za postupanje otpadom u Zagrebu i Austriji. Na taj način najbolje što možemo brinemo o okolišu i ne dozvoljavamo da ni trunka otpada završi u okolišu.

Iako je takav proces skup i stroj za kemijsko čišćenje zahtjeva redovne servise i njegu, mi nismo povećali cijene, a sve zato da nam Vi ostanete zadovoljni.

Obratite nam se s povjerenjem ?


RADNO VRIJEME:

Pon, uto, sri, pet 7.00-14.00 & 16.30-19.00 ; Čet 7.00-14.00 ; Sub 7.00-12.00h

 

Kemijsko_ciscenje_Varazdin_Sabic_Aries1 kemijsko Kemijsko_ciscenje_Varazdin_Sabic_Aries16 Kemijsko_ciscenje_Varazdin_Sabic_Aries4 Kemijsko_ciscenje_Varazdin_Sabic_Aries9 Kemijsko_ciscenje_Varazdin_Sabic_Aries7 Kemijsko_ciscenje_Varazdin_Sabic_Aries14 Kemijsko_ciscenje_Varazdin_Sabic_Aries8 Kemijsko_ciscenje_Varazdin_Sabic_Aries6 Kemijsko_ciscenje_Varazdin_Sabic_Aries3 Kemijsko_ciscenje_Varazdin_Sabic_Aries11 Kemijsko_ciscenje_Varazdin_Sabic_Aries10 Kemijsko_ciscenje_Varazdin_Sabic_Aries15

 

 

 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem