AM parketi

IME: AM parketi
TITULA: Postavljanje podnih i zidnih obloga
E-MAIL: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ADRESA: Ive Mikaca 19
GRAD: 42 000 Varaždin
MOBITEL: 00385 99 316 88 42
WEB STRANICA: www.am-parketi.hr

 


AM parketi bave se parketarstvom te svim djelatnostima vezanim uz polaganje drvenih podnih i zidnih obloga, za interijere i eksterijere. Polažu parkete u kućama, stanovima i poslovnim objektima manjeg obujma, te drvene podloge i obloge za vanjske terese, dvorišta i bazene. Također vam stoje na raspolaganju prilikom savjetovanja koje vrste drva koristiti u vašim domovima ili poslovnim prostorima, te koje verzije parketa ili obloga su najpogodnije, najpovoljnije, a ujedno i najkvalitetnije upravo za namjenu koja je vama potrebna. Bave se i održavanjem i restauracijom starih parketnih podova, te im daju novi sjaj.

parkeraske_usluge_Am_parketi_05 parkeraske_usluge_Am_parketi_06 parkeraske_usluge_Am_parketi_09 parkeraske_usluge_Am_parketi_013 parkeraske_usluge_Am_parketi_014 parkeraske_usluge_Am_parketi_015 parkeraske_usluge_Am_parketi_016 parkeraske_usluge_Am_parketi_017 parkeraske_usluge_Am_parketi_02 parkeraske_usluge_Am_parketi_03 parkeraske_usluge_Am_parketi_04 parkeraske_usluge_Am_parketi_07 parkeraske_usluge_Am_parketi_08 parkeraske_usluge_Am_parketi_01 parkeraske_usluge_Am_parketi_010 parkeraske_usluge_Am_parketi_011 parkeraske_usluge_Am_parketi_012

 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem