Zemlja sreće

IME: Zemlja sreće
TITULA: Vl. Valentina Seretin Šoić
E-MAIL:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ADRESA: Zagrebačka 47
GRAD: 42000 Varaždin
TELEFON: 00385 42
MOBITEL: 00385 99 260 6390
FAX: 00385 42
FACEBOOK: Zemlja sreće
WEB STRANICA: www.zemljasrece.hr

 Zemlja sreće je dječji centar za poduku, rekreaciju, igru i zabavu koji vam nudi kvalitetne sadržaje za djecu ovisno o dobi i usklađeno sa vašim željama i potrebama:igraonica,rođendaonica,dječja sportska rekreacija, plesna ritmika ...

Sa željom da stvorimo adekvatne i kvalitetne sadržaje u prilagođenom i uređenom prostor za djecu stvorili smo posve novi svijet – igraonicu koja je mnogo više od toga, mjesto iz mašte.
Kad postanemo roditelji, nitko nas za to ne školuje, no istovremeno to je najvažnija životna škola za svakog roditelja. Biti uspješan u roditeljstvu poštujući pritom dječju individualnost i potrebe te izgraditi sretna, ljubazna, otvorena i neovisna ljudska bića zahtjevan je zadatak svakog roditelja, a Zemlja sreće je tu da vam u tome pomogne: smijemo se, igramo, učimo i odrastamo zajedno !

Šest različitih rođendanskih paketa za tematski osmišljene rođendane sa individualnim pristupom svakom slavljeniku/slavljenici u posebno uređenom prostoru.

Sportska rekreacija s integriranim pristupom prilagođena je djeci predškolske dobi 4-7 godina i školske dobi 7-11 godina. Cilj naših sportskih programa je unaprijediti psihofizički razvoj djeteta, razviti kreativnost, sportski i timski duh.

Plesna ritmika prilagođena je kroz igraonicu (djeca 4-7 godina), te radionicu (7-12 i 12-18 godina). Osim baleta, ritmike i gimnastike obuhvaća i razne plesne tehnike čineći cjelinu koja potiče psihofizički razvoj djeteta.

Čuvana igraonica za djecu 3-5 godina u uređenom i sigurnom prostoru uz rad sa stručnim osobljem omogućuju vam sat i pol slobodnog vremena u jutarnjem ili popodnevnom terminu. Osim čuvanja djeca mogu sudjelovati u programu prilagodbe za vrtić.

 

 

Svezadjecu_Zemljasrece_Varazdin12 Svezadjecu_Zemljasrece_Varazdin10 Svezadjecu_Zemljasrece_Varazdin4 Svezadjecu_Zemljasrece_Varazdin11 Svezadjecu_Zemljasrece_Varazdin3 Svezadjecu_Zemljasrece_Varazdin5 Svezadjecu_Zemljasrece_Varazdin1 Svezadjecu_Zemljasrece_Varazdin6 Svezadjecu_Zemljasrece_Varazdin8 Svezadjecu_Zemljasrece_Varazdin7 Svezadjecu_Zemljasrece_Varazdin2 Svezadjecu_Zemljasrece_Varazdin9

 

 

 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem