Naslovna  /  Sponzorirano   /  Sretan 10. rođendan VOP portal Varaždin!

Sretan 10. rođendan VOP portal Varaždin!

2021. godine VOP portal slavi “velikih” 10 godina na tržištu, kao medijski kanal i provajder digitalnog marketinga našim uspješnim tvrtkama, obrtnicima, poduzetnicima i OPG-ima. VOP je kao svojevrstan hotspot za poslovne subjekte uvijek na usluzi i raspolaganju svojim dugogodišnjim vjernim klijentima, ali i svima onima koji to u budućnosti žele postati!

Povodom 10. godišnjice VOP-a, a nakon mjeseci napornog rada, velikog truda i zalaganja NOVI VOP portal ugledao je svjetlo dana. User frendly za krajnje korisnike i oglašivače sa sobom osim novog dizajna donosi pregršt noviteta u tehničkih funkcionalnostima stranica i oglašavanju. Nove stranice VOP-a kreirane su kako bi naši oglašivači jačali svoju konkurentnost na tržištu, uz promotivne aktivnosti povećali svoju vidljivost u internetskom prostoru i gradili dobar i pozitivan imidž u javnosti.

VOP portal pretendira zadržati lidersku poziciju svojevrsnog hotspot-a za poslovne subjekte regije Sjeverozapad, te svojim klijentima omogućiti strateški, kvalitetan, usmjeren i konkretan virtulani nastup u digitalnom prostoru. Multimedijalnim alatima koristeći vlastite digitalne kanale VOP će i dalje pomagati poduzetnicima u kvalitetnoj promociji njihovih proizvoda i usluga uz postizanje masimalne sinergije ulaganja i učinka.

PODRŽITE NAS! Svaki lajk, komentar ili dijeljenje od iznimne nam je važnosti kako bi zajednica rasla i jačala! Svaki lajk, komentar ili dijeljenje poveća vidljivost i doseg naših oglašivača do VAS krajnjih korisnika njihovih proizvoda i usluga. Malo i srednje poduzetništvo i obrtništvo krvotok je i pokretač svih razvijenih država i gospodarstava, s toga je važno da ono cvijeta i raste, a mi smo ovdje kako bi kao dugoročan i pouzdan partner pružili našim klijentima izravnu podrška u artikuliranju korporativnih komunikacija, korištenju novih medija, komunikaciju kroz digitalne platforme i kanale, te direktno povezivanje s njihovim kupcima i krajnjim korisnicima, a krajnjim korisnicima portala omogućili pristup atraktivnom i korisnom VOP Marketplace-u koji nudi široku paletu usluga lokalnih obrtnika i poduzetnika uz slogan: “Sve za vas, vašu obitelj & vaš dom”

Hvala dragim prijateljima koji su podjelili ovu radost i veselje s nama na ovako važan dan i Veeeeliko HVALA dragim prijateljima i velikim profesionalcima iz tvrtke Pixel Industry na pomoći i supportu!

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja