Naslovna  /  Pax depilacije

Trajna depilacija

Aparatom Or-light Yperion uz pomoć aplikatora se impulzivnim pulsirajućim svijetlom u nekoliko minuta, posve dubinski uklanjaju dlačice na svim dijelovima tijela. Prilikom tretmana, neugoda u obliku peckanja svedena je na minimum. Nakon serije tretmana koža postaje glatka, a dlačice nestaju kao da ih nikada nije ni bilo. Potreban broj tretmana određuje se individualno za svaku osobu. Sijede i crvene dlake ne mogu se tretirati trajnom depilacijom.

Najnoviji uređaj Yperion OR-Light, vodećeg svjetskog proizvođača IPL uređaja iz Francuske, trenutno je najkvalitetniji i najučinkovitiji aparat u svijetu. Potrebno je istaknuti da je IPL nova tehnologija i sve više potiskuje lasersku tehnologiju kod tretmana fotoepilacije. Prednosti IPL tehnologije trajnog uklanjanja dlaka u odnosu na laser su:

  • Veća učinkovitost
  • Manje su bolni tretmani
  • Veća sigurnost rada i puno manja opasnost od opeklina
  • Mogućnost boljeg određivanja programa prema tipu kože te boji i jačini dlake

Ovako široko raspon tretmana je omogućen činjenicom da Yperion OR-Light ima mogućnost emitirati svjetlo u rasponu od 600 do 1000 nanometara, a doziranje se podešava ovisno o tretmanu koji se radi. Ovaj raspon spektra djelovanja garantira da pulsno svjetlo ne utječe na vodu u tkivu i ne može doći do štetnih posljedica bilo koje vrste, a efikasnost rada je na maksimumu.

Date:

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja