Naslovna  /  O nama

Slide a b b

Koja je svrha VOP digitalnog Marketplace-a?

Svrha VOP-a je biti najpoželjniji poslovni partner tvrtkama koje kontinuiranom marketinškom prisutnošću jačaju svoju konkurentnost na tržištu, uz promotivne aktivnosti jačaju svoju vidljivosti jer im je izuzetno važan dobar i pozitivan imidž u javnosti. VOP pretendira zadržati lidersku poziciju svojevrsnog hotspot-a za poslovne subjekte, te im  omogućiti strateški, kvalitetan, usmjeren i konkretan „virtualni“ nastup u digitalnom prostoru. Multimedijalnim alatima koristeći vlastite digitalne kanale (zajednica od preko 14.000 pratitelja na društvenim mrežama), VOP pomaže poduzetnicima u kvalitetnoj promociji njihovih proizvoda i usluga uz postizanje maksimalne sinergije ulaganja i učinaka.

Tko koristi usluge oglašavanja VOP digitalnog Marketplace-a?

Tržištu, prije svega malim, ali i srednjim  poslovnim subjektima, potrebna je izravna podrška u artikuliranju korporativnih komunikacija, korištenju novih medija, komunikaciju kroz digitalne platforme i kanale, te direktno povezivanje sa njihovim kupcima i krajnjim korisnicima.

To su izazovi koji su davne 2011. godine bili poticaj za osnivanje tvrtke i pokretanje specijaliziranog portala VOP koji se bavi oglašavanjem poduzetnika/obrtnika/Opg-a, i ostvarenju vizije kao vodeće marketinške agencije za online oglašavanje koja korisnicima nudi široki, a opet specijaliziran portfelj usluga u skladu s globalnim trendovima.

Koja je misija VOP digitalnog Marketplace-a?

Misija VOP-a je spajati uspješne tvrtke kojima je važno jačati svoju vidljivosti i pozitivan imidž u javnosti s krajnjim korisnicima njihovih usluga.

Kako VOP funkcionira?

Prilikom procjene i analize potencijala ciljanog tržišta postavlja se osnovno pitanje: kome je interesantan portal i kome točno trebaju proizvodi i usluge oglašivača portala?

U ovom sinergijskom procesu postoje tri strane: portal, oglašivači i krajnji korisnici portala. Portal kao platforma oglašivačima nudi usluge marketinga i promocije kroz vlastite medijske kanale, a krajnji korisnici konzumiraju taj sadržaj s ciljem korištenja usluga i proizvode oglašivača.

Slogan portala objedinjuje široku paletu usluga lokalnih obrtnika i poduzetnika pa glasi: „Sve za vas, vašu obitelj i vaš dom“.

Tko čini krajnje korisnike VOP digitalnog Marketplace-a?

Krajnje korisnike portala čini suvremena urbana obitelj, primarno žena kao voditeljica i organizatorica obitelji i kućanstva. Ona traga za informacijama i pretražuje Internet  jer joj treba kućni majstor, pretražuje tko će joj popraviti potrganu slavinu ili obojati zidove, postoji li agencija koja joj može čistiti stan, tko joj može izraditi kuhinju po mjeri, u potrazi je za boljim frizerom, zanima ju tko radi najbolje ili najjeftinije nokte, gdje može nabaviti organsku hranu, gdje može naručiti rođendansku tortu, tko iznajmljuje vikendicu s bazenom i saunom, kojim sportom i aktivnostima se mogu baviti njezina djeca ili koji restorani nude najugodniji ambijent i odličnu hranu.

Koja je vizija VOP digitalnog Marketplace-a?

Vizija VOP-a je kontinuirano širiti i jačati virtualnu tržnicu (market) na kojoj se okuplja najveći mogući broj oglašivača kako bi krajnji korisnici portala na jednom mjestu imali najbolji i najveći izbor usluga i proizvoda tvrtki regije Sjeverozapad.

Koje su vrijednosti VOP-a?

Vrijednosti VOP-a baziraju se na temeljnim načelima poslovanja, a to su: zakonitost, poštenost, transparentnost, stručnost, profesionalnost u upravljanju procesima i pružanju kvalitetne usluge, pouzdanost, odgovornost, dostupnost i odlična korisnička podrška.

 

a
a

Reprezentativne stranice oglašivača

a

Stranica oglašivača sadrži veliku galeriju fotografija, linkove na društvene mreže, dinamičnu Google kartu s lokacijom tvrtke. Vrhunski dizajn prilagođen je svim vrstama zaslona i odličnu prilagodbu mobilnim verzijama sučelja (75% korisnika internet stranicama pristupa putem mobitela).

Povezivanje s kupcima

a

Mogućnost direktnog slanja upita krajnjih korisnika sa stranice Vopa na email oglašivača, mogućnost ocjenjivanja i preporuka od strane krajnjih korisnika (uz prethodnu autorizaciju administratora). Svaki oglašivač dobiva zasebnu stranicu na koju je moguće stavljati aktualne ponude, sniženja, akcije, promocije i kupone, a koja se vrlo lako dijeli na društvenim mrežama, uz mogućnost slanja aktualnih ponuda putem našeg newslettera.

Vlastiti korisnički račun

a

Osim što sami možete otvoriti oglašivačku stranicu na VOP-u, možete i samostalno mijenjati sadržaj svoje stranice, što uključuje kontakt podatke, tekstove, slike, ponude i akcije, a sve to kroz odličan i vrlo jednostavan obrazac u korisničkom pretincu.

Interesira Vas oglašavanje na VOP-u?

e
1

Ispunite On-line prijavnicu!

Odgovorite na nekoliko naših pitanja kako bi Vam mogli kreirati najadekvatniju ponudu prilagođenu potrebama Vašeg poslovanja!

e
2

Registrirajte svoju djelatnost na VOP-ovim stranicama!

Svoju djelatnost na VOP-u možete registrirati sami ili nam možete poslati svoje podatke i promo materijale i mi ćemo to učiniti za Vas!

e
3

Oglašavajte se u periodu od godine dana!

Misija VOP portala je spajati uspješne tvrtke kojima je važno jačati svoju vidljivosti i pozitivan imidž u javnosti s krajnjim korisnicima njihovih usluga.

Vlasnica studia "Rawlina"

Jasna Sačić

Lokalno, domaće, kategorizirano i ažurirano. Ako trebate mjesto za svoju promociju našli ste ga! VOP je već godinama prepoznatljiv portal i ono jedno jedino mjesto koje svi trebamo i koje nas objedinjuje.

Vlasnica "Broth by Blaženka Roth"

Blaženka Roth

Modni studio Broth s Vop portalom surađuje već dugi niz godina. Povjerili smo im izradu web shopa i modne fotografije. Dobar partner zlata vrijedi, a mi smo se u suradnji s Vop portalom u to uvjerili!

Vlasnica salona "Urban Baroque"

Barbara Bukovec

Na VOP-u oglašavam svoj salon već 10 godina, a kad god nešto zatrebam za vlastiti dom obavezno prvo provjerim na VOP-u, što se nudi od naših obrtnika i poduzetnika.

Oglašivački račun i praktičan korisnički pretinac

Osim što sami možete otvoriti oglašivačku stranicu na VOP-u, možete i samostalno mijenjati sadržaj svoje stranice, što uključuje kontakt podatke, tekstove, slike, ponude i akcije, a sve to kroz odličan i vrlo jednostavan obrazac u korisničkom pretincu. Registriraj svoj korisnički račun na VOP-u!

Oglašavajte se na VOP-u!

Oglašavanje prilagođeno Vašim individualnim potrebama!

Moderna ste i uspješna tvrtka koja kontinuiranom marketinškom prisutnošću jača svoju konkurentnost na tržištu? Izuzetno Vam je važan dobar i pozitivan imidž u javnosti? Pridružite se VOP portalu i uz promotivne aktivnosti VOP-a  povećajte svoju vidljivosti na društvenim mrežama !

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja