Naslovna  /  Kolumne   /  Na nekim se stvarima ne isplati štedjeti

Na nekim se stvarima ne isplati štedjeti

Zato je vjenčanje jednog para zapravo slavlje sreće dvoje ljudi koji su se pronašli. Barem ja mislim da bi tako trebalo biti. Često tom slavlju prethodi veliki stres i napor za mladence, koji uz to što žele ispuniti sva svoja očekivanja, pokušavaju udovoljiti svima.

Upoznala sam divan par kada mi je djevojka povjerila izradu svoje vjenčanice. Osim što je zaljubljenost zračila iz njih, bili su tolko opušteni i veseli, bez trunke nervoze i stresa. Jedino što im je bilo važno, da su na dan svojeg vjenčanja njih dvoje lijepi i dotjerani i da imaju lijepe slike. Sve drugo je bilo manje važno. Uvijek se nađe neka “teta” koja će imati prigovora. U toj njihovoj ležernosti i veselju sve im je išlo na ruku. Na kraju su, bez puno stresa, imali savršeno vjenčanje.

Djevojke maštaju o danu svog vjenčanja još od mladosti (mada neke to nebi priznale ni u snu). Na dan vjenčanja mladenka je ta koja je u centru svačije pažnje. Svi nestrpljivo očekuju dolazak mladenke, ponajprije da je vide u izdanju u kakvom se djevojka ima za vidjeti samo jednom u životu (uglavnom). Pa da komentiraju, glasno ili po tiho, sad ovisi.

Haljina je djevojci najbitnija u cijelom tom događaju i zbog toga mora biti savršena. Mjesecima unaprijed pretražuje se internetom, obilazi salone, isprobava i kombinira. Jedini savjet koji ću dati ovaj put je, slušate svoje želje ali i dobornamjerne savjete svoje majke, sestre, prijateljice, kume…Iako ste oduvijek sanjale da jedan dan budete princeza u korzetu i krinolini, razmislite je li to idealno rješenje za vašu figuru. Slušajte nekog ko vam neće samo laskati, nego dati iskreni komentar. Više o izboru modela haljine prema građi tijela pisati ću u slijedećoj kolumni.

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja