Naslovna  /  Kolumne   /  Na izboru za Miss Međimurja djevojke zablistale u Kookabee kreacijama

Na izboru za Miss Međimurja djevojke zablistale u Kookabee kreacijama

Prošle subote Na čakovečkim gradskim bazenima održan je izbor za Miss Međimurja. 12 djevojaka je u 6 izlazaka imalo prilike predstaviti se publici i žiriju. Na zadnjem izlazu djevojke su nosile svečane haljine, dizajnerske kreacije dviju dizajnerica. Pet je djevojaka izašlo u haljinama Sanje Domitrović iz Koprivnice, a njih sedmero nosilo je kreacije Melite Kukec – Kookabee design studia iz Varaždina.

U finalu je ostalo šest divnih cura i isto toliko glamuroznih večernjih haljina, no samo njih četvero otišlo je kući sa titulama. Ispalo je da su na kraju sve djevojke koje su se okitile titulama Miss nosile Kookabee kreacije! Vjerujemo da su i te divne haljine doprinijele njihovom uspjehu. Titulu Miss fotogeničnosti dobila je Marijana Lacković u bijeloj haljini “Marry Fairy”.

Zatim je proglašena druga pratilja, Sara Džaferi iz Varaždina, u crnoj svilenoj haljini “Black Antique”. Titulu prve pratilje dobila je Tajana Vidović koja je nosila haljinu “Dina”, raskošnu vjenčanicu princeza kroja sa bogatim korzetom. Na kraju je proglašena Miss Međimurja, titula koju je zasluženo odnijela divna mlada djevojka Matja Čičak, u bijeloj haljini od čipke posute perlama “Bella”, napravljene specijalno za ovu prigodu.

Sve Melitine kreacije i djevojke koje su ih nosile pogledajte u Galeriji.

Foto: Mario Mavriček

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja