Naslovna  /  Fina papica   /  Mladi špinat s domaćom tjesteninom

Mladi špinat s domaćom tjesteninom

Lisnata je biljka zelene boje koju djeca baš i ne vole. Osim variva i na mlijeku špinat možete pripremiti i kao salatu.

Ja sam se za ovaj put odlučio za domaću tjesteninu s jajima i špinatom.

Sastojci:

  • 500 g mladog špinata
  • 4 jaja
  • 500 g domaće tjestenine
  • 1/2 žličice KOTANYI mješavine začina s paprom
  • 1/2 žličice KOTANYI tomatto začina
  • 1/2 soli
  • ZVIJEZDA maslinovo ulje

Priprema:

1. Tjesteninu skuhajte.
2. Špinat operite i nakidajte na manje komade.
3. Na maslinovom ulju propirjajte špinat dok ne uvene i ne omekša (osim ulja špinat će pustiti i svoju vodu).
4. Kada je omekšao dodajte izmućena jaja u koja ste dodali začine.
5. Nakon što su se jaja kratko zapekla sve izmiješajte s tjesteninom.

Dobar tek!

Recept i foto: Danijel Živkobvić

Izvor: Gastro

Ovaj članak sigurno bi htjeli pročitati i vaši prijatelji. Podijelite ga!

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja