Naslovna  /  Kolumne   /  Melanija Gradečak u Kookabee balonerima

Melanija Gradečak u Kookabee balonerima

Takva žena je i Melanija Gradečak, prije svega glazbenica, vrhunska flautistica, profesorica, talentirana pjevačica, kantautorica i još puno više. U njenom životu nema stereotipa, a ogledalo Melanijine kreativne osobnosti je i njen stil odijevanja, kombinacija vintage i retro, second hand, hand made i dizajnerskih komada, vješto pospajanih u njenu osobnu stilsku igru. Zbog toga sam zamolila Melaniju da u ovoj kampanji bude centar naše modne priče, ali ne samo kao model nego i kao stilistica, a Melanija je rado prihvatila i taj izazov.

U svom gustom rasporedu između profesorskih obaveza na 2 glazbene škole, dnevne rutine vježbanja flaute i organiziranja festivala “Varaždin Flute Fest” napravila je vremena da se zabavi s nama u jednoj novoj ulozi. Otvorila je svoj ormar prepun šarenila boja, krojeva, tekstura i raznih modnih dodataka! Znala sam da smo u dobrim rukama, ostavila sam balonere i prepustila sve detalje u njezine ruke. Malo je reći da sam se oduševila kad sam vidjela kako je Melanija iskombinirala naše balonere s raznim komadima odjeće iz svog ormara, svojim cipelama i mnogim neobičnim modnim dodacima!

To je to! Naši su baloneri definitivno komadi koji pričaju za vas! Elegantno, poslovno, casual…možete ih iskombinirati s postojećim komadima iz vašeg ormara te uvijek biti originalni! Melanija je pokazala svojim primjerom i otkrila nam još jedan od svojih brojnih talenata! Za make up sam zamolila isto jednu snažnu, talentiranu i posebnu ženu koja također rastura u svom polju, našu poznatu Mirelu Magdić, a Kookabee kampanje već godinama kroz svoj objektiv bilježi fotograf Mario Mavriček/ Foto Merlić.

Odlučili smo razveseliti jednu od vas posebnih i svojih žena vrijednim darom! Na Kookabee Fb stranici imate priliku osvojiti jedan od Kookabee balonera s karakterom, upravo na Dan žena!

{unitegallery Kolumna_Melita_baloneri}

 

 

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja