Slide a b b
Oglašivačka stranica na VOP portalu

Dizajnirane, responzivne i interaktivne stranice oglašivača

Dostupnost klijentima i kupcima

Jednostavna i brza mogućnost slanja poruke na email oglašivača

Interaktivna Google karta

Interaktivna Google karta koja prikazuje lokaciju oglašivača

Prekrasne oglašivačke stranice

Oglašivačke stranice prekrasnog dizajna i jednostavne uporabe

a
a

Reprezentativne stranice oglašivača

a

Stranica oglašivača sadrži veliku galeriju fotografija, linkove na društvene mreže, dinamičnu Google kartu s lokacijom tvrtke. Vrhunski dizajn prilagođen je svim vrstama zaslona i odličnu prilagodbu mobilnim verzijama sučelja (75% korisnika internet stranicama pristupa putem mobitela).

Povezivanje s kupcima

a

Mogućnost direktnog slanja upita krajnjih korisnika sa stranice Vopa na email oglašivača, mogućnost ocjenjivanja i preporuka od strane krajnjih korisnika (uz prethodnu autorizaciju administratora). Svaki oglašivač dobiva zasebnu stranicu na koju je moguće stavljati aktualne ponude, sniženja, akcije, promocije i kupone, a koja se vrlo lako dijeli na društvenim mrežama, uz mogućnost slanja aktualnih ponuda putem našeg newslettera.

Vlastiti korisnički račun

a

Osim što sami možete otvoriti oglašivačku stranicu na VOP-u, možete i samostalno mijenjati sadržaj svoje stranice, što uključuje kontakt podatke, tekstove, slike, ponude i akcije, a sve to kroz odličan i vrlo jednostavan obrazac u korisničkom pretincu.

Kategorije djelatnosti

Krajnji korisnici koji traže proizvode i usluge oglašivača, vrlo lako i brzo pronaći će Vas prema kategoriji djelatnosti u kojoj radite, djelujete i stvarate!

Oglašivački račun i praktičan korisnički pretinac

Osim što sami možete otvoriti oglašivačku stranicu na VOP-u, možete i samostalno mijenjati sadržaj svoje stranice, što uključuje kontakt podatke, tekstove, slike, ponude i akcije, a sve to kroz odličan i vrlo jednostavan obrazac u korisničkom pretincu. Registriraj svoj korisnički račun na VOP-u!

Najsuvremenijim multimedijalnim alatima koristeći vlastite digitalne kanale kroz zajednicu od preko 13.000 pratitelja na društvenim mrežama, VOP pomaže poduzetnicima u kvalitetnoj promociji njihovih proizvoda i usluga uz postizanje maksimalne sinergije ulaganja i učinaka.
a

Slide User frendly za krajnje korisnike i oglašivače Nove stranice VOP-a kreirane su kako bi naši oglašivači jačali svoju konkurentnost na tržištu, uz promotivne aktivnosti povećali svoju vidljivost u internetskom prostoru i gradili dobar i pozitivan imidž u javnosti. a a a a a

Prednosti oglašavanja na VOP-u

VOP kao dugoročan i pouzdan partner pruža svojim klijentima izravnu podrška u artikuliranju korporativnih komunikacija, korištenju novih medija, komunikaciju kroz digitalne platforme i kanale, te direktno povezivanje s kupcima i krajnjim korisnicima.

Profesionalna prezentacija tvrtke kroz Facebook i Instagram kampanje i profesionalnu fotografiju.

Prilagođeni marketinškim potrebama tvrtke baziranim na godišnjem oglašavanju.

VOp portal intuitivan je i lagan za korištenje uz pretragu prema ključnim riječima.

Jednostavna registracija i upravljanje stranicom kroz korisnički pretinac.

Filter za regiju omogućava lakši pronalazak tvrtke korisnicima SZ Hrvatske.

Lokacija vaše tvrtke još je više pristupačnija i vidljivija uz interaktivnu Google kartu.

Vaši klijenti vrlo lako i brzo pristupaju Vam putem direktne kontakt forme!

Web trgovina omogućava brzu i jednostvanu prodaju proizvoda lokalnih tvrtki.

Slide VOP portal digitalni je Marketplace Sjeverozapadne Hrvatske! Upravo ste pronašli sve što vam treba za uspjesnu promociju vase tvrtke!