Mihaela Zagorščak

U posljednje se vrijeme sve više piše, čita i govori o aromaterapiji. U dućanima je sve veća ponuda eteričnih ulja i aromaterapeutskih preparata, nude se aromaterapeutski tretmani u kozmetičkim salonima i wellnessima, eterična ulja nalaze sve širu primjenu u svakodnevici. Živimo u podneblju bogatom biljkama iz kojih se dobivaju eterična ulja, pa zašto to onda ne iskoristiti na najbolji mogući način, kada se sve više ljudi vraća prirodi?

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem