Unikatna i posebna, baš po tvojoj mjeri

Unikatna i posebna, baš po tvojoj mjeri

Iako se još uvijek nalazimo u prilično neizvjesnoj situaciji, svečanosti se svejedno planiraju, termini bilježe, vjenčanja zakazuju, a vi razmišljate o svojoj haljini. Imate nekoliko opcija ali ste u dilemi, muči vas da li da potražite gotovu haljinu, da naručite haljinu s interneta ili da povjerite nekom izradu vaše haljine po mjeri. Još uvijek ste neodlučni, a zakazani termin se bliži.

Još nikada niste dali ništa šivati po mjeri, teško vam je zamisliti kako će to na kraju ispasti, hoće li vam dobro stajati i hoće li vas skupo koštati.

Što ako vam dokažem da takvom odlukom zapravo štedite, prije svega vrijeme i živce, ali i novac.

Zamislite ovakav scenarij: uložili ste sate svog vremena pretražujući stranice za vizijom svoje idealne haljine. Sad krećete u potragu po raznim centrima i buticima, što najčešće znači vožnju do Zagreba (ili nekog drugog većeg grada) i cjelodnevno razgledavanje i probavanje gotovih haljina, koja ponovo košta vašeg vremena, novca i strpljenja. Ako ju konačno i nađete, skoro sigurno će ju trebati još malo prekrojiti ili barem skratiti da bi vam odgovarala, što stvara dodatni trošak, vremena i novaca.

Možete naručiti i online bez probe, pa čekati tjednima da stigne i nadati se da će biti kao na slici i da će vam odgovarati. I zamislite još da ste prošli cijeli taj put da bi se na kraju još netko pojavio u identičnoj haljini! Koji užas...

 

Scenarij 2: odlučili ste da ćete svoju haljinu dati izraditi po mjeri. Odlično!

Dogovorimo termin sastanka koji vam najbolje odgovara i sve riješite na jednom mjestu, u ugodnom opuštenom ambijentu Kookabee ateljea. Vaše je samo da dođete i (po)kažete mi svoje želje, a sve ostalo prepustite meni. Za vas crtam skicu (tako smo sigurni da smo se razumjeli), tražim najbolje tkanine i pobrinem se za svaki detalj oko izrade. U međuvremenu se vidimo još 2-3 puta, ponovo u dogovoreno vrijeme kad vama odgovara, i vaša idealna, unikatna haljina po mjeri spremna je da vam uljepša taj poseban dan. Zvuči jednostavno, zar ne? Zato što i je jednostavno.

 

Što točno znači da je haljina unikatna? To znači da je haljina samo jedna i jedinstvena, da na cijelom svijetu nigdje ne postoji još jedna ista takva. Znači da je za tu haljinu posebno osmišljena ideja, crtana skica i rađen kroj na papiru, znači da je svaki njen krojni dio posebno iskrojavan škarama i da je svaki detalj posebno isplaniran i smješten upravo na pravo mjesto.

Pogotovo kad se izrađuje po mjeri, iako smo vjerojatno krenuli od neke slike koju ste odabrali, mi smo tu ideju prilagodili upravo vama, da li tkaninom, bojom, nekim detaljem ili u kroju. Na kraju to nije ista haljina, nego opet vaša i unikatna.

Takva haljina je izrađena upravo za vas, prilagođena je točno vašem tijelu i zato tu nema dodatnog troška prekrajanja ili skraćivanja, kao što će vrlo često trebati kod neke kupljene gotove haljine. U cijeni ste uz haljinu dobili i savjet dizajnera, potragu za tkaninama, nekoliko proba (fitinga) i na kraju svoju savršenu unikatnu haljinu, kakvu imate samo vi i možete biti sigurni da se nitko drugi neće pojaviti u istoj. Znači također da ste tu haljinu odjenuli samo vi i nitko drugi. Pa zar to nije fantastično! 

Brine vas također cijena takve haljine. Čim definiramo model i tkanine, izrađujem za vas i kalkulaciju cijene, tako da odmah znate na čemu ste.

 

Često se pitate i hoće li vam haljina dobro stajati i jeste li odabrali pravi model za sebe? Što ako vam se na kraju ne svidi? Još nikad niste dali nešto sašiti po mjeri i teško vam je zamisliti kako će to na kraju izgledati.

Prošlo je već 17 godina od kada sam izradila prvu vjenčanicu za svoju šogoricu i još se sjećam njenog komentara kad ju je prvi put obukla: “Ko da je izrasla na meni!”. Izrada vjenčanica i svečanih haljina je moja strast i još uvijek me iznimno vesele reakcije i komentari klijentica kad prvi put vide i odjenu svoju unikatnu haljinu po mjeri. Kao diplomirana modna dizajnerica ponosno stojim ispred svog brenda Kookabee. Sve svečane haljine i vjenčanice izrađujem upravo ja i sa mnom osobno dogovarate svaki detalj. Moje haljine nisu samo haljine, one su moje vizitke i moje preporuke. Kad ju budete nosili ljudi će vas pitati gdje ste nabavili haljinu i vi ćete im na to ponosno odgovoriti. Zato meni nije važno samo to da prodam haljinu, meni je važno i kakav ćete dojam u njoj vi ostaviti. Niti jedna moja haljina ne napušta atelje dok nisam sigurna da je sve na svojem mjestu i da će moj rad napraviti dobru reklamu kad je vi budete nosili. Kada se pojavite u svojoj unikatnoj svečanoj haljini, meni je važno da se u njoj dobro osjećate, jer žena koja se osjeća dobro i zrači dobro, ona kao magnet privlači druge u svoju blizinu. Coco Chanel je govorila: “Odjeni se otrcano i zapamtit će haljinu. Odjeni se besprijekorno i zapamtit će ženu.”

 

Sve odmah dostupne revijske modele unikatnih svečanih haljina i vjenčanica Kookabee, s trenutno sniženom cijenom od -30% do čak -50% provjerite na:  www.kookabee.com

Ovaj članak sigurno bi htjeli pročitati i Vaši prijatelji. Podijelite ga, isprintajte ili pošaljite e-mailom!

 

 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem