Čarobni svijet bilja

Čarobni svijet bilja

Kolekcije nadahnute čarobnim svijetom bilja zavladale su modnim pistama i ulicama. Džungla ili cvjetni buket, čipke s izraženim cvjetnim aplikacijama ili tek suptilniji nagovještaj u obliku jednog biljnog detalja, dizajneri su smjestili na sve odjevne predmete i modne dodatke. Od haljina i bluza do jakni i balonera, donjeg veša, preko torbi i nakita, sve je prožela nježna čarolija prirode, prirodnih biljnih oblika i boja. To je igra s beskonačno puno varijacija na temu i igra koja mene osobno kao dizajnera veseli.

Moguće da je takav trend kao posljedica i odgovor na tmurne društveno-političke slike i zbivanja svugdje u svijetu, pa ljudima kronično nedostaje veselja, nježnosti i pozitive. Ako na što možemo direktno utjecati to smo mi sami, naše ponašanje i vizualna slika koju šaljemo o sebi kroz naše odijevanje i frizuru. Već je poznata činjenica da žena kad treba neku životnu promjenu, prvo što promjeni je frizura i izgled. Kako god banalno zvuči, promjena izgleda direktno utječe na naše raspoloženje i osjećaj da nešto ipak možemo mijenjati. Tim malim koracima možemo krenuti k većim ciljevima.

 

 

Zato je takav veseli, razigrani i obojeni trend šarenih nježnih i prirodnih dezena, printeva, živih boja i 3d čipki kao nagovještaj promjene svijesti i pozitivnog raspoloženja.

A možda samo već jedva čekamo proljeće…

Kako bilo da bilo, i Kookabee komadi u našem ateljeu su se razigrali, rascvjetali i obojili. Slavimo optimizam i buđenje šarenilom i cvjetnim dezenima! Neka se optimizam s odjeće prenese u sve nas!

 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem