Jesen i šišanje

Jesen i šišanje

Nakon ljetnih dana, opuštanja i pomalog  nemara oko naših frizura, jesen nam vraća povratak u svakodnevnicu.

Da je promjena frizure uvijek dobra ideja, a osobito na početku jesenske sezone koja uvijek dolazi s dozom nezainteresiranosti i male lijenosti, fali nam neke energije, a ideja je svakako promjena frizure. Od decentne promjene boje i dužine do dramatičnog reza - bez obzira koju dužinu ili boju odabrali za novu sezonu.

Nekako se kroz cijelu godinu vuče taj trend šišanja. Nakon curtain šišaka inspiriranih chic stilom Francuskinja koje su jednostavne za održavanje i stiliziranje, beauty trendovi za 2019. godinu istaknuli su novi trend koji ćete poželjeti isprobati. Između klasičnih ravnih šiški i stepenastih šiški koje se nose lagano zabačene na stranu.

Nove in šiške donose spoj efektnog izgleda kojeg krase ravne šiške te jednostavnost i prozračnost malo dužih slojevitih šiški. Baš poput popularne ikone poput Brigitte Bardot koja je svoju karijeru opčinila svojim poznatim stilom i nošenjem frizure i  šiški. Šiške mogu biti dodatak svakoj frizuri  najčešće dugog boba koji je i onako još uvijek prisutan te dužih kosa  sa decentnim slojevima postignutih posebnom tehnikom šišanja iza koje se nalazi stanjivanje kose na mjestima na kojima kosa ima previše volumena i težine. Takvom linijom šišanja  koja  se spušta uz lice prema uhu dobivamo naglasak na spoj između šiški i dužine kose.

 

                                                                              

 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem