Raspuštena kosa kao svečana frizura za nepopravljive romantičarke

Raspuštena kosa kao svečana frizura za nepopravljive romantičarke

Tko god bi pomislio kako su samo podignute frizure svečane frizure zasigurno je u krivu.

Kada je vrijeme za neku svečanu prigodu nije nužno uvijek dizati kosu kako bi dobili svečanu frizuru. Čak i raspuštena kosa može činiti prekrasnu i gracioznu svečanu frizuruUz pomoć klasičnih uvijača za kosu možemo postići odličan volumen od samog vlasništva kose do cijele dužine kose. Također, vrlo interesantna frizura raspuštene kose može se postići i sa različitim aparatima za uvijanje. Na taj način možemo izraditi vrlo sitne kovčege, koje će izražavati veselu i pomalo nestašnu osobnost. 

Kovrčama na veće valove postižemo romantičnu frizuru, a kod takvih kovrča više se ističe dužina i punoća kose. Frizuru je potrebno dodatno ukrasiti ukosnicama, cvijećem ili kristalimaKod takvih raspuštenih frizura poželjno je prebaciti kosu na jednu stranu, sakupiti kosu iza uha kako bi istaknuli viseće naušnice koje su sada hit i tren u nošenju nakita za svečane prigode. 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem