Organski proizvodi za kosu

Organski proizvodi za kosu

Sve češće smo u susretu sa informacijom o organskim proizvodima. Filozofija takvih proizvoda nas vrača na same početke kada smo našoj kosi posvećivali više vremena i pažnje.

Pritom koristili čiste esencije biljaka za pranje i njegu kose. Svaki šampon sadrži visoku koncentraciju organskih ekstrakata koji hrane kosu i tijekom pranja, a ujedno postižu i divan aromaterapeutski učinak. Takvi šamponi imaju blagi učinak na kosi kos. Prirodnim sastojcima regeneriraju vašu kosu od korijena do vrhova.

Svi proizvodi za njegu kose imaju eko certifikat i ne sadrže štetne sintetske sastojke, bez sulfata, parabena i sikona su. Prirodni regeneratori i proizvodi pripremljeni prema tradicionalnim receptima najbolji su zaštitnici vaše kose. Ulje argana izvrstan je preparat za obnovu ispucanih vrhova.

Lavanda, maslinovo ulje, avokado, ulje boražine, gline, aloja vera i svi ostali oprirodni sastojci štite kosu od različitih utjecaja, hidratiziraju, dubinski hrane kosu zaglađuju kerati kose te daju sjaj kosi. Kosa nakon takvih tretmana izgleda zdrava i lijepa.

Njega kose Tina

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem