Keratinko obnavljanje kose

Keratinko obnavljanje kose

Keratherapy tretmani za njegu i ravnanje kose postali su apsolutni hit u svijetu.

Keratin je primarni sastojak kose, jaka zdrava kosa, zahtjeva balans između vlage i kovrčanja kose. Jer ne samo da neobuzdane i suhe kovrče čine glatkim, sjajnim i zdravim nego i hrani našu kosu keratinom koji je sastavni dio kose, kože i noktiju, dakle potpuno bezopasan, a tako fantastičan tretman.

Keratherapy keratinski tretmani dolaze u nekoliko varijanti, Extreme Renewal za vrlo suhu i kovrčavu kosu koja izgleda potpuno neobuzdano, Intense Renewal za suhu, valovitu i tretiranu kosu te Color Lock &Smooth za svaki tip kose.

Učinak tretmana traje tri mjeseca, naravno uz pravilnu njegu kasnije, ovdje je vrlo bitno spomenuti kako šamponi i regeneratori dostupni u trgovinama na svakom koraku sadrže sodium klorid i sulfate koji dodatno isušuju kosu, a da toga nismo ni svjesni, stoga uvijek napominjem, koristite profesionalne preparate koje možete potražiti u salonima koji rade tretman keratina.

Keratherapy keratinski tretmani za kosu postali su traženiji tretmani od bojanja za kosu jer učinak nakon tretmana je zaista perfektan. I nakon nekoliko pranja kose ostaje ravna zaglađena, sjajnja i na dodir puna.

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem